Плашещо много хора са нещастни във връзката си, но въпреки

...
Плашещо много хора са нещастни във връзката си, но въпреки
Коментари Харесай

Щастлив ли е партньорът ви във връзката? 5 признака, че нещо не е наред

Плашещо доста хора са нещастни във връзката си, само че все пак не я приключват по ред аргументи. Според изследване в Съединени американски щати това са 20% от обвързаните хора. У нас нямаме такова проучване. 

Въпреки че е невероятно да се дефинират сигурно аргументите за какво това се случва, има някои ясни знаци, с които ще разберете, че половинката ви не е щастлива във връзката ви.

1. Самостоятелен е

Напълно обикновено е да имаме живот отвън връзката си и да желаеме да сме понякога сами. Но в случай че усетите, че сътрудникът ви става по-дистанциран, потоянно има потребност от това да е самичък, очевидно не се усеща добре във връзката ви. 

2. Променя се непрекъснато

В единия миг се държи, като че ли ви обича, а в другия е леден и дистанциран. Може би обстановката ви е позната, само че сигурно значи, че нещо сред вас не е наред. Партньорът ви очевидно не се усеща благополучен.

3. Не демонстрира физическа обвързаност

Тук става въпрос още веднъж за смяна, тъй като някои хора по принцип обичат да допират повече от други. Въпреки това в случай че целувките и прегръдките са намалели, значи дистанцията сред вас се усилва.

4. Карате се без причина

Ако сътрудникът ви непрекъснато търси мотиви да се скарате, това е сигнал, че се пробва да изрази изменящите се усеща. Раздразнение, гняв, яд - все сигнали, че връзката ви е към парадайса си.

5. Чувствате се в невъзможност

В мощните връзки сътрудниците имат общи занимания, обичат да пътуват, вършат проекти за бъдещето. Ако при вас това към този момент го няма и се чувствате като че ли сте на една и съща страница много дълго време, това сигурно е знак, че нямате желание вие или сътрудникът ви да инвестирате повече във връзката си.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР