Планираният за днес протест пред Съдебната палата в Пазарджик от

...
Планираният за днес протест пред Съдебната палата в Пазарджик от
Коментари Харесай

Близки на убития в Пазарджик Ангел отмениха протеста си пред съда

Планираният за през днешния ден митинг пред Съдебната палата в Пазарджик от близки и другари на убития 21-годишен Ангел Здравков няма да се състои. Това оповестиха преди минути другари на младежа. От известието излиза наяве, че погребението на починалото момче ще бъде от 12:00 часа, а съвещанието за гледане на мярката за неотклонение по отношение на обвинявания в убийството му Никола Райчев е от 13:30 часа. Инициаторите са решили, че е по-добре да отдадат последна респект на Ангел и да го изпратят със справедливо почитание по последния му път.

„ Има неща в този свят, за които думите не могат да бъдат задоволителни. Едно от тях е по какъв начин да кажеш довиждане вечно на добър и обичан човек. Такъв е нашият Ангел, който изпращаме в последния му земен път. Той обичаше моторите, обичаше своите другари, по тази причина в 11:00 часа ще го изпратят с мотошествие, което ще премине през Пазарджик. В 12 часа стартира опелото в църквата " Света Богородица ". Всеки, който желае, може да му каже своите думи на разлъка и да изкаже своите съболезнования на фамилията, написа Никол Димитрова.

Днес от 13:30 часа Окръжен съд - Пазарджик ще гледа мярката на килъра Никола Райчев. Искането на прокуратурата е да му бъде наложена най-тежката мярка " Задържане под стража ". Надяваме се, че съдията ще наложи най-тежката мярка.

Близки и другари няма да има пред правосъдната палата и в правосъдната зала. Днес е ден да се извиним с нашето Ангелче... “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР