Планина от десерти сюрпризира Калин Врачански и Асен Блатечки в

...
Планина от десерти сюрпризира Калин Врачански и Асен Блатечки в
Коментари Харесай

Планина от десерти за Блатечки и Врачански в Мюнхен

Планина от десерти сюрпризира Калин Врачански и Асен Блатечки в Мюнхен. Двама от най-обичаните ни артисти по традиция получават кулинарни изкушения като дарове в границите на турнето с постановката „ Емигранти “, като по-изобретателните почитатели стигат до буркани с риба, а класиците залагат на домашно изпечени курабийки. В немския град обаче за енергийния им ресурс преди да излязат на сцената се погрижил притежателя на един от най-оборотните баварски заведения за хранене. „ Една от сервитьорките се оказа българка, лицето й блестна като разпозна Асен и Калин, настоя да поеме масата им като обслужване и изиска фотография. Минута по-късно към нея се причисли и основният готвач, също българин,

който поздрави момчетата и изиска подпис. Собственикът пристигна да попита за какво е целият звук и лутане и като разбра, че негови посетители са двама от най-популярните български артисти, доста се зарадва. Разведе ни из всички пространства на ресторанта, който има извънредно забавна маза, и на финала отрупа масата с десерти. Момчетата се пошегуваха, че след всички тези вкусотии сигурно ще се придвижат мъчно до залата и могат да закъснеят за спектакъла. “, разяснява с усмивка пред „ Монитор “ уредника на турнето Орлин Мирчев.

В Kulturhaus Milbertshofen в Мюнхен Блатечки и Врачански играха „ Емигранти “ пред 300 души, а първите три спирки от европейската им обиколка – в Лондон, Копенхаген и Карлсруе, бяха почетени от над 1500 души.

Следват Виена, Нюрнберг, Франкфурт, Амстердам и Брюксел, като като се изключи холандската и белгийската столица залите са разпродадени месец преди старта на турнето. Първият си супер сполучлив десант като „ Емигранти “ двама от най-хубавите другари в арт гилдията у нас направиха още тази пролет в Съединени американски щати. Врачански и Блатечки сътвориха чувство за празник пред родната диаспора в градове като Ел Ей, Ню Йорк, Сан Франциско и Чикаго и на всички места бяха посрещани като национални герои – с питка, сол, и неизбежния въпрос за билети за правостоящи.

Източник: monitor.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР