Планетите са далечни космически тела, които обаче, макар и да

...
Планетите са далечни космически тела, които обаче, макар и да
Коментари Харесай

Венерата ви е повредена: Защо не ви върви с мъжете, тази причина ще ви шокира

Планетите са далечни галактически тела, които обаче, въпреки и да не можем да забележим с просто око, влияяр на живота ни, освен това доста, доста мощно. За всяко небесно тяло има място в наталната ни карта, която е неповторима за всеки човек. Според позицията на всяка планета в наталната ни карта, се дефинира нейното съответно влияние и силата, с която въздейства. 

Затова някои имат повече триумфи в кариерата, само че не и в любовта, а при други е противоположното. Разбира се, това което ни се случва, зависи и от нашите дейности и решения, само че това, което е закодирано в персоналната ни карта е съвсем решаващо. 

И тук е моментът да ви зарадваме, като ви споделим, че има метод да надхитрите това, което ви е предначертано от звездите и да откриете щастието в любовта, в случай че ви е обещано да нямате триумф в този набор от живота. С две думи - по какъв начин да обърнем обстановката в своя изгода?

 жена

На първо място би трябвало да уточним коя е най-важната планета, която символизира женствеността и женското благополучие?

Жените са под мощното взаимоотношение на Луната, която дава отговор на страстите. Венера дава отговор за възприятията. Марс ни дава жизнеспособност, мощ, пристрастеност и полова сила. 

Когато астролог проучва наталната карта на една жена и учи индикатори за персоналното ѝ благополучие, първо вижда ситуацията на Венера. Тази планета дава отговор за любовта и упованията ни от връзките. Венера дава отговор също по този начин за самочувствието на дамата, метода, по който приема ухажването и вниманието от мъжете.

Ако не ви върви в любовта и ви се коства, че не получавате задоволително внимание от противоположния пол, то вие просто не знаете по какъв начин да употребявате женската си сила и върху какво да работите. Или в резюме - Венерата ви е развалена. 

 жена

Как да събудим действието на планетите?

Най-важно е в никакъв случай да не губите връзката си с Венера, тъй като тя е виновна за женската ви натура. Ето какви са признаците, че вашата е изгубена:

- Вие сте като невидима за мъжете, без значение какъв брой се стараете за външния си тип. 

- Влизате във връзки с несъответствуващи сътрудници. Сякаш не забелязвате положителните момчета и притегляте единствено токсични сътрудници. 

- Не можете да откриете стила си на обличане, даже и да сте облечени по най-новите трендове.

- Усещате непрекъсната отмалялост и като че ли нямате време да вършиме нещата, които ви зареждат с сила и благополучие. 

 жена

Как да си поправите венерата?

Няма да ви лъжем - няма да е елементарно и би трябвало упорита работа върху себе си. 

Първо се обърнете към астролог, който да ви обясни наталната карта и да ви уточни върху кои черти от характера си би трябвало да поработите. В взаимозависимост от позицията на Венера, ще ви подхожда избран жанр на обличане. Това ще ви помогне да вникнете в себе си и да извадите личността си на напред във времето, ще усетите вътрешен мир и естетика. 

Стоплете връзката си с Венера и като се грижите повече за хубостта си. Правете си повече козметични процедури и по-често се глезете с маски за лице, с маникюр и хубави прически.

 

Друг отличен метод е да намерите занимание, обвързвано с изкуство и творчество. Венера харесва музиката, рисуването и танците. 

В кои дни от седмицата е най-добре да работите върху връзката си с Венера?

Категорично петък е вашият ден! А с цел да подобрите взаимоотношението си с Луната, е добре да вършиме релаксиращи практики в понеделник. За да засилите половата си сила пък, би трябвало да се съобразите с Марс и най-подходящият ден за тренировки и изобщо мощна физическа интензивност е вторик. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР