Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата

Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата ...

Избягвайте важните решения.


Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата на илюзиите и самоизмамите Нептун и това може да доведе до изпитания за връзките и изобщо за любовните отношения.

Избягвайте да вземате важни решения, а най-вече по любовните въпроси, където лесно можете да изпаднете в самозаблуда, само че назад нищо не може да се върне след това. Не предявявайте претенции към партньорите си и не “кръшкайте” настрана. Вибрациите на деня са по-неблагоприятни за жените. Лесно могат да изпаднат в униние и меланхолия. Мъжката половина могат да проявят разбиране и да дадат по едно рамо за опора. Можете да претърпите загуби, кражби или измами във всичко свързано с парични средства. В този ден лесно може да се получи алкохолно натравяне. Бъдете внимателни с наркотичните и лекарствените средства.

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч на 9 май. Поведението става свободно, непредсказуемо, освободено. Можем открито и смело да изразяваме нашите емоции, да говорим, всичко, което мислим. Духът на авантюризма, творчеството, иновациите ще се събуди във всеки. Искаме да прекараме известно време с приятели, хора със сродно мислене, с хора, които приемат вътрешната ни свобода и не ни ограничават. Възниква интерес към всичко ново, необичайно, ние сме извор на идеи. От време на време може да се появи излишно безпокойство. Рискът и възбудата ще витаят във въздуха.

Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

22 лунен ден от 02:06ч до 02:43ч на следващия ден. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата вест на Дева Мария. Това е ден на мъдрост и получаване на нови знания. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро.

В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е.

В работата се опитайте да не вземате сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси. Този ден е много подходящ за преговори и общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.
Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Източник: novini.bg