Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата

...
Планетата на любовта Венера прави негативният аспект квадратура към планетата
Коментари Харесай

Избягвайте важните решения

Планетата на любовта Венера прави отрицателният аспект площ към планетата на илюзиите и самоизмамите Нептун и това може да докара до тествания за връзките и въобще за любовните връзки.

Избягвайте да вземате значими решения, а най-много по любовните въпроси, където елементарно можете да изпаднете в самозаблуда, единствено че обратно нищо не може да се върне по-късно. Не предявявайте искания към сътрудниците си и не “кръшкайте” настрани. Вибрациите на деня са по-неблагоприятни за дамите. Лесно могат да изпаднат в отчаяние и потиснатост. Мъжката половина могат да проявят схващане и да дадат по едно рамо за опора. Можете да претърпите загуби, обири или измами във всичко обвързвано с парични средства. В този ден елементарно може да се получи алкохолно натравяне. Бъдете деликатни с наркотичните и лекарствените средства.

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 06:12ч на 9 май. Поведението става свободно, непредсказуемо, освободено. Можем намерено и самоуверено да показваме нашите страсти, да приказваме, всичко, което мислим. Духът на авантюризма, творчеството, нововъведенията ще се разсъни във всеки. Искаме да прекараме известно време с другари, хора със сродно мислене, с хора, които одобряват вътрешната ни независимост и не ни лимитират. Възниква интерес към всичко ново, извънредно, ние сме извор на хрумвания. От време на време може да се появи ненужно безпокойствие. Рискът и възбудата ще витаят във въздуха.

Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

22 лунен ден от 02:06ч до 02:43ч на идващия ден. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата новина на Дева Мария. Това е ден на мъдрост и приемане на нови познания. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро.

В главата ви могат да се появят нови истински решения и нови хрумвания, могат да ви дойдат брилянтни решения на остарели проблеми. На този ден се усилват качествата на индивида за креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови благоприятни условия.

Пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са огромни проблеми, а служат единствено един тип за тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от комплицираната обстановка е там, където е и входа.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е.

В работата се пробвайте да не вземате съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените въпроси. Този ден е доста подобаващ за договаряния и другарство, тъй като хората в този момент не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ.

Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Пазете си нервите и здравето.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови.
Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР