Депутатката от ПП-ДБ Кристина Петкова коментира пред NOVINI.BG хода на

...
Депутатката от ПП-ДБ Кристина Петкова коментира пред NOVINI.BG хода на
Коментари Харесай

Кристина Петкова: Нужен ни е изцяло нов закон за хазарта, а не едно бързане

Депутатката от ПП-ДБ Кристина Петкова разяснява пред NOVINI.BG хода на сътрудниците си от и.

„ Винаги сме имали трайна позиция по тематиката с хазарта, имаме публицистични оферти, които ще бъдат показани. Законопроектът е от преди 9 месеца и повече, когато се е обсъждал кабинетът. Тогава позицията на сътрудниците беше много по-резервирана, но… “, сподели Петкова пред NOVINI.BG.

На въпрос по какъв начин приема толкоз значим закон да бъде признат за 24 часа, Петкова отговори, че е скептична към това бързане. Изискват се диспути, разисквания, с цел да може да бъде изработен напълно нов закон за хазарта.

За това дали това е избирателен ход съгласно нея, Петкова изясни, че всичко за това приказва. „ Моето разумно пояснение е за това-предизборно “, сподели Петкова.

Тя изясни, че с никой не са обсъждани измененията, нито с сектора, нито с медиите. Това, съобщи тя, е много характерен закон и е значимо да се запазят публично – комерсиалните връзки, ролята на страната, последващата регулация. „ Няма по какъв начин да стане всичко това за 24 часа “, съобщи Петкова.

Иначе Кристина Петкова чака, в случай че през днешния ден влезе в зала да бъде признат на първо четене и подсети, че от ПП-ДБ имат редица публицистични оферти.

За настройките на другите политически партии, тя не знае нищо и не може да каже.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР