Планът за действие при трета вълна е със същите мерки,

...
Планът за действие при трета вълна е със същите мерки,
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев: Който не се вакcиниpa – да си плаща!!

Планът за деяние при трета вълна е със същите ограничения, както и до момента, само че има повече уточненост и предвидимост, сподели основният държавен хигиеничен контрольор доцент Ангел Кунчев.

Но медицината не е математика. Отсега да кажем тъкмо какво ще създадем е рано. Следим 22 индикатора. Може да има по-висока заболеваемост, само че да протича по-леко, сподели той.

Преди говорехме за трета вълна през септември, в този момент към този момент не съм толкоз оптимист. Проблемът в този момент е в Русия – в Москва и Санкт Петелбург, по тази причина взехме по-строги ограничения за туристите от Русия, Финландия и Кипър – те наложително влизат с PCR тест, сподели Кунчев пред Би Ти Ви.

Ключово е да възстановим доверието на хората във имунизациите, счита Кунчев. В Съединени американски щати 98 % от умрелите от Коронавирус са неимунизирани, заяви Кунчев.

Той нямал информация, че в моловете не слагат втора доза.

14 на 100 са имунизираните у нас. Човек се ваксинира, с цел да се защищити. Той харесва американската концепция – който не се имунизира, да си заплаща при болест, само че публично на бил правил такова предложение.


Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР