Планът „Маршал“, финансирана от САЩ инициатива, приета през 1948 г.,

...
Планът „Маршал“, финансирана от САЩ инициатива, приета през 1948 г.,
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Украйна има нужда от план „Маршал“

Планът „ Маршал “, финансирана от Съединени американски щати самодейност, призната през 1948 година, оказа помощ за възобновяване на Западна Европа след Втората международна война. Шолц се надява на обединен фронт във връзка с дълготрайната поддръжка за Украйна, когато Германия бъде хазаин на годишната среща на върха на Г-7 в Бавария.

След визитата си предходната седмица в Ирипин, предградие на Киев, където се следиха интензивни борби при започване на войната в Украйна, Шолц сподели, че това му припомня „ за фотосите на немските градове след Втората международна война “.

Милиарди долари ще са нужни за Украйна за финансиране на възобновяване в продължение на няколко години, разяснява той, добавяйки, че това ще бъде допустимо единствено в случай че европейските народи, други огромни страни донори и интернационалните организации работят дружно.

Шолц предложения украинския президент Володомир Зеленски да разиска финансовата помощ за Украйна с водачите на Г-7 посредством видео връзка в понеделник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР