Пламен и Георги, които са обвинени за двойното убийство в

...
Пламен и Георги, които са обвинени за двойното убийство в
Коментари Харесай

Сензационна версия за връзката на Георги и Пламен: Били са много, даже твърде близки...

Пламен и Георги, които са упрекнати за двойното ликвидиране в Негован имат  " доста, доста мощна връзка ". Това съобщи в ефира на bTV комисар Ангел Бадънков от Столична дирекция на вътрешните работи.

На въпрос на водещия Антон Хекимян какво тъкмо има поради и дали връзката е имала съкровен темперамент, комисарят отговори, че " не им е светил в спалнята ", само че не изключи и тази опция.

Бадънков разкри, че клиентите на двамата строители ги дефинират по-скоро като положителни майстори. Според него е необичайно и приказва за неналичието на необикновен разсъдък у двамата, че не са решили да печелят по легален метод. 

Призналите за ужасното престъпление Пламен и Георги са познавали жертвите си от 15 години и са правили поправки у тях. Убитият Йордан Атанасов е направил грешката да им показа, че е продал апратамент и че лихвите на банките са доста ниски, с което " е подписал смъртната си присъда ", разяснява комисар Бадънков. Обвиненините за убийството са считали, че семейство Атанасови са държали парите от апартамвента в къщата си. В последна сметка са отрили обаче единствено към 1500 - 2000 лв. и украшения, както и документ, че сумата от договорката е в банка.

След закононарушението Пламен и Георги не са изпаднали в рецесия. " Ядяха по 10 кебапчета на човек, забавляваха се. От 24 часа бяха по 18 дружно ", разяснява комисарят от Столична дирекция на вътрешните работи. Той описа също, че двамата са решили да пощадят кучето на убитото семейство. Освен това част от взетите наките са открити носени от брачната половинка на един от упрекнатите за убийството. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР