Пламъци обхванали последния етаж на ул. "Дебелт 11", където съседът

...
Пламъци обхванали последния етаж на ул. "Дебелт 11", където съседът
Коментари Харесай

Иван и аверите му си спретнаха гуляй, всичко се превърна във вакханалия

Пламъци обхванали последния етаж на ул. "Дебелт 11 ", където съседът Иван и неговите другари се събрали за следващ ваучър, само че нещата излезли отвън надзор, написа flagman.bg.

Бургазлията Иван и неговите приятели подпалиха таванско помещение в бургаския ж. к. „ Възраждане “ и провокираха суматоха измежду съседите предходната нощ, предават очевидци, които всекидневно засичат групата.

Огънят е горящ на последния етаж на ул. "Дебелт 11 ", където съседът Иван и неговите другари се били събрали за следващ ваучър, само че нещата излезли отвън надзор.

„ Въпросният господин редовно събира куцо, кьораво и сакато, с цел да пият, пушат и Бог знае какво още на таваните. Вероятно са били толкоз пияни или дрогирани, че са се запалили. Беше въпрос на време да се случи сходен случай, а на всичкото от горната страна същият е заградил и част от общите елементи, с цел да усили мястото за пир! “, възмущава бургазлия, който изпраща фотоси от пожара, който е горящ към 3 часа тази нощ.

"Къде обаче са способените органи, които би трябвало да управляват тези явки на наркомани и пияници по тавани и изби ", пита той.

„ Трябва ли да живеем в боязън, че нещо може да ни се случи до момента в който спим? Вярвам, че това не е единственият и евентуално няма да е последният сходен случай... Надявам се някой да вземе ограничения “, прибавя още един от съседите, които са вдигнали ръце от непрекъснатия гнет на Иван и неговите аверчета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР