Плакет, грамота и огромни букети цветя поднесоха заместник-кметът по образование,

...
Плакет, грамота и огромни букети цветя поднесоха заместник-кметът по образование,
Коментари Харесай

Нов директор поема ДГ „Перуника“, досегашният излиза в пенсия

Плакет, грамота и големи букети цветя сервираха заместник-кметът по обучение, бизнес развиване и европейски политики в община Пловдив Стефан Стоянов и кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов на дългогодишния шеф на ДГ „ Перуника “ Адриана Терзиева в последния работен ден преди пенсионирането й.
Прочетете още
„ Г-жа Терзиева е доайен в специалността си, който със сърце и душа се грижеше за децата и за детското заведение. Тя бе мощен водач, който реализира доста високи резултати през последните години. Община Пловдив Ви е задължена за чудесната работа, която свъшихте “, обърна се към досегашния шеф Стефан Стоянов.

„ Благодаря Ви за дългите години на безрезервен труд и старания за добруването на децата на регион „ Централен “. За мен бе въпрос на чест да бъда в един екип с експерт като Вас “, акцентира Георги Стаменов.

Развълнувана от жеста, Терзиева, която е с 25 години стаж на управителния пост, благодари и на двамата за поддръжката, която е получавала до момента в работата си.

С цветя и пожелания за сполучлив професионален път заместник-кметът Стефан Стоянов и кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов посрещнаха новия шеф на ДГ „ Перуника “ Ина Недялкова и я показаха пред всички учители в детското заведение.

Недялкова, която има 5-годишен стаж като преподавател в ДГ „ Снежанка “, акцентира, че приема сътрудниците си като семейство и е подготвена да ги поддържа във всички техни начинания и инициативи, както и се надява да разчита на подпомагане от тяхна страна.

„ Обичам творчеството и може би по тази причина ми харесва специалността на преподавател. Зная, че работата в детското заведение е екипна и е доста значимо да следваме мотото „ Един за всички - всички за един “, с цел да разгърнем своя капацитет “, сподели Ина Недялкова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР