Плажните ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна

...
Плажните ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна
Коментари Харесай

Плажовете в Слънчев бряг са готови за старт на сезон 2021

Плажните линии в Слънчев бряг – северна, централна и южна са подготвени за старта на новия туристически сезон и чакат в безупречен тип първите туристи. Навсякъде пясъкът е измит и обезпаразитен, сложени са всички чадъри и шезлонги. На Северния и на Южния плаж чадърите са сменени с чисто нови. Спазени са всички условия за сигурност и предвид на ковид-мерките, чадърите са ситуирани на разстояние от 4,5 метра едни от различен. Осигурени са задоволително чиновници, които ще правят стерилизация на плажните екстри след всеки екскурзиант. Подготвени са и медицинските пунктове, оповестява концесионерът.

Официалният старт на плажния сезон ще бъде даден както нормално на 1-ви юни. От тази дата линиите ще бъдат обезпечени и със избавителни постове.

От 1 юни на трите линии в Слънчев бряг ще бъдат отворени и медицинските пунктове с нужното съоръжение и реанимационни екипи. Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Назначени са чиновници по сигурността, които ще наблюдават през цялото лято за реда и спокойствието на туристите.

И трите плажни линии в курорта са обезпечени с мощни лампи, които обезпечават съвършена видимост от край до край през нощта. Осветлението е сложено на високи пилони - по три осветителни тела на точка и нощем осветяват освен пясъка, само че и част от морето и крайбрежната алея. " Тези екстри обезпечават извънреден комфорт на летовниците, които могат да се разхождат без терзание и нощем ", разяснява шефът на плажа Кирил Спасов.

Всяка от трите линии в курорта завоюва и тази година интернационалното отличие " Син байрак ". Сертифицирането по програмата " Син байрак " дава късмет всички плажове да сверят политиката си на ръководство със международните стандарти и да премерят сили между тях. Критериите, които се извършват са свързани с качеството на морската вода, екологичната информация и екологично обучение. Два пъти в месеца се вършат проби на морската вода, дезинфекцира се постоянно плажа, обезпечени са и задоволително съдове за боклуци. Освен това плажовете в Слънчев бряг са пригодени и за хора с увреждания. За тях са построени специфични тоалетни и рампи за елементарно напредване.

Служителите по линиите са взели изключителни ограничения, свързани с хигиената, които ще подсигуряват сигурността на туристите през цялото лято.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР