Плажът в “Росенец никога не е бил от граждански интерес.

...
Плажът в “Росенец никога не е бил от граждански интерес.
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин: Чрез Доган атакуват избирателите на ДПС

Плажът в “Росенец ” в никакъв случай не е бил от цивилен интерес. Ако плажът беше на някого другиго, никой не би показал интерес да бъде там. Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов е желал да провокира асоциация с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. това съобщи пред бТВ депутатът от Движение за права и свободи Ерджан Ебатин.

“Въпросът е, че тъй като Ахмед Доган не по негово предпочитание и воля е охраняван, тъй като от него зависи политическият избор и ориентировка на 500 000 български гласоподаватели. Тази воля не се харесва на някои и няколко пъти беше посегнато върху неговия живот ”, изясни националният представител.

Той посочи, че и преди и след 2013 година е имало опити за нападение против него. “Не е поради самия Ахмед Доган. Става въпрос за гласоподавателите на Движение за права и свободи. (…) На никого не му е прелестно, най-малкото на Доган, да не може да излиза свободно ”, акцентира Ебатин.

Депутатът беше безапелационен, че плажът на “Росенец ” може да бъде сцена за политически артикул. “Когато атакуваш някого персонално, значи липса на причини. Би трябвало да атакуваш Движение за права и свободи по повод целите и програмата. Защо не нападат Движение за права и свободи и Доган, че първи той заложи стратегически за визия на развитие  на страната, за влизане в НАТО, в Европейски Съюз ”, съобщи той. 

Ебатин разяснява, че от първия ден на митингите Движението е декларирало, че е за “демонтаж ” на ръководството.

Той разяснява и думите на премиера Бойко Борисов, който в публично изказване от Министерски съвет приказва за “Шиши ”.

“Уличен език, който не подхожда на нито един общественик. Когато се приказва за Делян Пеевски, тъй като той е един добър предприемач, има нюх, не можеш да обвиняваш един човек за неговите качества. Аз съм уверен, че поради качествата си той ще работи с други кабинети. (…) Към богатите и сполучливите, когато хората нямат приходи, гледат по друг метод ”, акцентира той.

Според него митингите са спонтанни, с огромна социална сила и с очакване за смяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР