Пийте от тази смес и никога повече няма да се

...
Пийте от тази смес и никога повече няма да се
Коментари Харесай

Пийте от тази смес и никога повече няма да се събуждате уморени!

Пийте от тази примес и в никакъв случай повече няма да се събуждате изтощени!

Ако желаете да активизирате тялото си по натурален метод, да подобрите съня и да се борите с възпалението в тялото, вие сте на вярното място!

В качеството си на мощни суперпродукти, употребявани в продължение на хиляди години, джинджифилът и куркумата усъвършенстват здравето по няколко метода, облекчават болката, лекуват възпалението, отпускат тялото и покачват силата!

Този натурален балсам е цялостен с вкусни хранителни субстанции, които ще подобрят вашето богатство и ще ви оказват помощ да се възползвате от положителния сън. Ето по какъв начин да го извършите!

Еликсир с куркума и джинджифил

Необхидими съставки:
1 ч.л. куркума
1 малко парче свеж джинджифил, обелено и смляно
½ чаена лъжичка канела
1 щипка черен пипер
2 чаши кокосово мляко
1 чаена лъжичка мед или кленов сироп.

Начин на подготвяне:
Смесете съставките и загрейте сместа в тенджера в продължение на 5 минути. След това пийте заран, на празен корем.

Джинджифилът – натурален метод за понижаване на възпалението, намаление на холестерола, подкрепяне на храносмилането, попречване на рак, подсилване на имунната система и елиминиране на гаденето. В допълнение, той покачва кръвообращението, успокоява болката в мускулите, усъвършенства когнитивните качества и отпуска организма.

Според доктор Сюзън Маккуилан:
“Активните съставки в джинджифила са фитохимически субстанции, известни като джинджерол и сгогал. Джинджифолът от дълго време се употребява за облекчение на прилошаване от пътешестване, утринно гадене, гадене и стомашно разстройство като цяло и на последно място – на постоперативно гадене и повръщане, породени от химиотерапия.

Джинджифилът е бил употребен и за лекуване и попречване на растежа на H. pylori, бактериите, причиняващи стомашни инфекции и язви. В допълнение към облекчаването на болката, джинджифилът може да помогне за попречване на някои странични резултати, свързани с стандартните обезболяващи. ”

От друга страна, куркумата е различен ефикасен метод за активизиране на тялото, облекчава болката, усъвършенства съня, лекува тревога и меланхолия и се бори с възпалението. Подпомага здравето на сърцето, подкрепя храносмилателния развой, контролира равнищата на кръвната захар, предотвратява и лекува рака, както и понижава оксидативния стрес.

Добавяйки черен пипер, увеличавате биодостъпността на дейното съединяване в куркумата – куркумин с 2000 пъти, с помощта на пиперина.

Просто пийте този балсам всекидневно и неговите резултати ще ви изненадат!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР