Пияна, а вероятно и дрогирана фенка на Азис близа обувките

...
Пияна, а вероятно и дрогирана фенка на Азис близа обувките
Коментари Харесай

Изтрещяване: Пияна фенка на Азис се метна в краката му, за да ближе обувките му

Пияна, а евентуално и дрогирана фенка на Азис близа обувките му по време на присъединяване на звездата в столичен нощен клуб. Фолкпевецът взриви публиката с близо два часа осъществявания на едни от най-големите си шлагери. 

Костинбродския славей се появи в целия си искра към 2 часа през нощта, а почитателите му изпаднаха в възторг. Докато пееше песента “Сен Тропе ”, очевидно несъответстваща жена на възраст сред 30 и 40 години се качи на сцената и безусловно легна в краката на Азис. Явно почерпената госпожа облиза обувките му, а по-късно с плавни еротични придвижвания мина с цялото си тяло под краката му, влачейки се по стомах. Азис очевидно се смути, само че резервира хладнокръвие и продължи да пее.  

Почитателката на артиста продължи да се търкаля по сцената, употребявайки секси придвижвания, съвсем изпаднала в безтегловност, което леко затрудни опитите на защитата на клуба да я смъкна от там. След към 2 минути надзирател от заведението към този момент беше на сцената и се опитваше да смъкна дамата, която се търкаляше от единия й край до другия. В края на краищата случката провокира възторг измежду публиката, която не пропусна да запечата в фотография видяното.

Всичко приключи с благополучен край - момичето общително бе помолено да напусне и да се забавлява дружно с останалите хора в клуба. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР