Пиян шофьор, управлявал нерегистриран автомобил и без книжка е задържан

...
Пиян шофьор, управлявал нерегистриран автомобил и без книжка е задържан
Коментари Харесай

Четири акта и пет фиша за пиян шофьор без книжка

Пиян водач, управлявал нерегистриран автомобил и без брошура е арестуван през вчерашния ден в Лом, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Шофьорът е на 21 години и в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на автомобил, а колата му в никакъв случай не е била записана у нас. При инспекция с дрегер било открито, че ръководи с централизация на алкохол в кръвта от 1,49 промила.

На нередовния лидер са формирани четири акта и пет фиша за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Срещу него са формирани две бързи производства по член 343 и 345 от Наказателен кодекс.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана прецизират, че през тази година броят на откритите да карат след приложимост на алкохол и опиати водачи се е нараснал доста спрямо предходната. Това се дължи на няколко фактора, като главният от тях са засилените инспекции на полицията по пътищата и многото извършени профилирани интервенции за надзор на придвижването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР