Пиян шофьор с джип в направил верижна катастрофа край София,

...
Пиян шофьор с джип в направил верижна катастрофа край София,
Коментари Харесай

Дрогиран с джип помете служебен автомобил на психиатрична болница

Пиян водач с джип в направил верижна злополука край София, научи GlasNews.bg. Инцидентът естанал към 19:00 часа.

Един от потърпевшите коли е бил на Държавна психиатрична болница " Свети Иван Рилски ". Шефката на болничното заведение Цветеслава Гълъбова описа какво тъкмо се е случило.

" Тази вечер към 19 часа на път към болничното заведение наша служебна кола /само с шофьора/ е била ударена откъм гърба от друга кола, която пък още веднъж откъм гърба е ударена два пъти от джип. Случката е на идеално прав сектор на основния път сред " Кумарица " и Курило. 

Шофьорът на джипа, който е направил тази верижна злополука е към 30-годишен, позитивен на амфетамини и с 2,5 промила алкохол. “Споделил ”, че е изпукал 11 хиляди в казиното… Бил е и в пандиза преди. Има леко потърпевши. Мисля си този надрусан и пийнал ИДИОТ, че можеше да убие хора, написа Гълъбова.

" Това не би трябвало да излиза от пандиза най-малко 10 години, да се отнеме колата  му и повече да не му се дава брошура. Какъв е смисълът от съществуването на тази биологична единица? Нека е жив, само че в пандиза. Обществото би трябвало да бъди защитавано от такива. ", пита тя.

По информация на GlasNews лидерът е отчел 2,16 промила алкохол в кръвта си. А Drug Chek 5000 засича, че водачът е използвал амфетамин. Той е арестуван в ареста.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР