Пиян шофьор можеше да причини трагедия по време на ученическа

...
Пиян шофьор можеше да причини трагедия по време на ученическа
Коментари Харесай

Пиян зад волана: Шофьорът, който щял да кара деца на екскурзия, бил с 1,27 промила

Пиян водач можеше да аргументи покруса по време на ученическа екскурзия от Златоград. Водач бе хванат с алкохол в кръвта малко преди да подкара рейс с екскурзианти.

69 деца от Златоград, дружно с родители, трябвало да поемат тази заран към Банско. При рутинна инспекция органите на реда открили 1,27 промила алкохол в кръвта на водача.
Задържаха пийнал водач на рейс, който трябвало да вози възпитаници на екскурзия Мъжът стигнал гладко от Стара Загора до Златоград
" Водачът е показал, че вечерта, т.е. нощес е използвал алкохол в известно количество, бил е отпочинал и подготвен за път, към 3:50, беше посочено от него, лицето е тръгнало от Стара Загора, където са били на местостоянка ", посочи контрольор Стефан Шехов.

Задържаният с алкохол, както и другите двама водачи, работят в бургаска компания, наета за екскурзията от старозагорски туроператор.

Водачът има и други нарушавания след приложимост на алкохол . Дал е кръвна проба за проучване. В взаимозависимост от резултатите го заплашва съд или административно наказване, само че най-вероятно ще се раздели с работата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР