Пиян 15-годишен тийнейджър зад волана на Ауди А 6“ предизвика

...
Пиян 15-годишен тийнейджър зад волана на Ауди А 6“ предизвика
Коментари Харесай

Пиян 15-годишен шофьор предизвика екшън из улиците на Кнежа

Пиян 15-годишен младеж зад кормилото на „ Ауди А 6 “ провокира среднощен екшън по улиците на Кнежа , Плевенско като се опита да разиграва служители на реда. Гонката траяла половин час. Униформените се пробвали да спрат беглеца даже със стоп-патрони, само че той отново не се подчинил. Накрая е хванат и спретнат „ на топло “ в ареста, заяви днес Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Аудито било засечено от автопатрул час след среднощ на 5 януари на ул. „ Филип Тотю “ в Кнежа. Полицаите подали светлинен и звуков сигнал на водача да спре. Той обаче натиснал газта и траял придвижването си. Патрулката го последвала по улиците на града. По някое време беглецът спрял, изчакал служителите на реда да го приближат, форсирал мотора и още веднъж подкарал. Единият от чиновниците на реда извадил оръжието си и стрелял два пъти със стоп-патрони – във въздуха и в бронята на аудито. Гонката траяла още няколко минути. Накрая водачът решил да спре. Оказало се, че той е 15-годишен от Кнежа.
Дори и при задържането му младежът траял да разиграва служителите на реда – отказал да слезе от колата и го извадили от нея принудително. Пробата с дрегер посочила 1,26 промила алкохол. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е известен дежурен прокурор.
Пострадали при случая няма, оповестиха още от плевенската полицейска дирекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР