[pixabay.com] Дилемата какво да облечем за предстоящото интервю винаги е

...
[pixabay.com] Дилемата какво да облечем за предстоящото интервю винаги е
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[pixabay.com] Дилемата какво да облечем за идното изявление постоянно е била огромна Дали да заложим на костюм или на нещо по-неформално? Отговорът обаче е доста елементарен.

Все отново имайте поради, че облеклото приказва доста за един човек. Дрехите по време на изявление за работа могат или да ви дадат преимущество пред другите претенденти, или да ви го лишават.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Допреди няколко години отговорът на въпроса " Какво да облека за изявление за работа " е бил елементарен в множеството случаи – костюм и вратовръзка за мъжете, костюм с пола за дамите. Днес обаче нещата не стоят тъкмо по този начин. За да бъдете с съответно облекло за съответната позиция, за която кандидатствате, е нужно да помислите малко повече, в случай че в действителност желаете тази работа.

Като за начало е добре да съобразите облеклото си с позицията, за която кандидатствате. Работодателят търси човек, който оптимално добре да пасне на оповестеното свободно място, а в листата на неизказаните условия влиза и външният тип.

Така да вземем за пример не е подходящо да отидете с екстравагантно облекло, в случай че кандидатствате за позицията на теоретичен служащ. Всъщност прекомерната пищност не е подобаваща за съвсем никакви изявленията за работа. Просто бъдете елегантни, само че не прекомерно.

Може и да проучите разпоредбите за облекло в съответната компания, с цел да разберете дали има специфичен дрескод. Общото предписание е да облечете нещо по-красиво от това, което носите всеки ден в работата си.

Колкото и да е значим външният тип и облеклото, не забравяйте, че главните качества, с което ще спечелите интервюиращия, са качествата ви, тъй че не ги подценявайте.

След като изберете подобаващ тоалет, е време да разгледате настоящите разгласи на Karieri.bg и да се впуснете в предизвикването кандидатстване за работа.

Cargill търси:
Senior Team Manager - Invoice to Pay
Senior Team Manager - Record to Report
Senior Team Manager - Credit to Cash
Finance Internship Program - 6 months

Cushman&Wakefield Forton търси:
HEAD OF INDUSTRIAL SPACE AND LAND DEVELOPMENT DEPARTMENT

Lufthansa Technik Sofia търси:
Авиомеханик

Epidosis Bg Sofia търси:
ACCOUNTANT

ЧОУ " Азбуки " търси:
ЗАМЕСТНИК-ДИРЕКТОР

BrightPoint търси:
Junior Private Equity Analyst

Българска народна банка търси:
ЕКСПЕРТ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОПЕРАТИВНИЯ РИСК

" Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " търси:
Началник отдел " Човешки запаси "

" Икономедиа " търси:
Front-end програмист
Редактор
React Native програмист

ROITI търси:
ETRM Java Developer
Business Intelligence/ETL Consultant

Български хелзинкски комитет търси:
Програмен координатор
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР