Питате ме кога ще си подам оставка, аз ви казвам

...
Питате ме кога ще си подам оставка, аз ви казвам
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Напускам БФС, щом има проект за нов национален стадион

" Питате ме по кое време ще си подам оставка, аз ви споделям - незабавно, когато видя план за стадион ".  " Ние сме част от УЕФА. УЕФА взе решението за мача с Унгария. " Това сподели по bTV вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков. 

 

Така той трансферира към УЕФА топката за разигралият се трагикомичен сериал с местенето на европейската подготовка от София пред аудитория към Пловдив без аудитория до Кърджали без аудитория и назад в София, само че без почитатели.

 

" Когато има подобен основен мач, може да има огромен интерес. Може да се покачат, примерно, билетите. Това е моето мнение. Но не го вземам това решение нито, аз нито го взема Боби Михайлов. Решението го взема уредникът на мача ", продължи Йордан Лечков.

 

" В последна сметка това не е най-важно. Последният мач, който го играхме в София, имаше 2-3 хиляди души. Аз по тази причина натъртвам - ние сме част от УЕФА, те ги вземат тези решения ", продължи Лечков тематиката м частта й с лишаването на почитателите от право да гледат националния тим.

 

Той бе запитан и за формалният коментар от Унгарската футболна федерация, че БФС не може да провежда даже фамилна отмора. " Това публично ли е? Ами ще се забележим с тях. Те нещата преди мача... Имаме подобен лаф: " Един час преди мача и един час след мача всичко е разрешено ". Те желаят да победят, напълно обикновено е. Но тези решения за преместването на мачовете ги вземаше УЕФА. Толокова ли е комплицирано да го разберете? Това е решение на УЕФА ", сподели още вицепрезидентът на БФС.

 

" Хората, които са определени от клубовете си и вземат участие в конгреса, те гласоподават и те гласоподават за президент. Не ентусиастите, с цялото ми почитание към тях ", сподели още Йордан Лечков. Той напомни, че мандатът на Борислав Михайлов е до 2026 година, дал своя вот е за него и разчита той да си го довърши. Самият той не бил измежду хората, готвени за заместници на Михайлов.

 

За футбола страната е мащеха, футболът се самоиздържа, сподели още Йордан Лечков. И този министър председател ще си отиде, само че няма да има стадион в България, какъв брой министър председатели дадоха обещание, само че не го направиха, сподели още вицепрезидентът на БФС.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР