Питали ли сте се някога защо мъжете намират за привлекателни

...
Питали ли сте се някога защо мъжете намират за привлекателни
Коментари Харесай

Ето защо мъжете се възбуждат от високи токчета

Питали ли сте се в миналото за какво мъжете намират за привлекателни дамите, които носят високи токчета? Може би е поради тази женственост, която идва от високите обувки? Или поради самоувереността, който струи от жена на високи токчета? За това че краката й наподобяват по-дълги? Не.
Според изследване мъжете харесват дамите на високи токчета, тъй като излъчват подготвеност за секс. Извивката на гръбнака им води до такова чувство.
При въпросното изследване показвали на мъжете фотоси на дами на ток и такива на равни обувки, само че фотографиите били изрязани до глезените, т.е. не се знаело кои са на ток и кои - на равна подметка.
Мъжете харесали най-вече тези представителки на нежния пол, на които гърбът бил закривен поради високите токчета.
Авторите на изследването, водени от доктор Дейвид Люис от Университета Мърдок в Австралия, считат, че този закривен тил подсказва за това, че дамата е подготвена за чифтосване.
При доста животни извиването на долната част на гърба е сигнал за полова подготвеност - склонността към присъединяване в държание, което подбужда и предизвиква секса.
Затова откривателите поучават, когато не желаете да носите високи токчета, най-малко да държите гърба си в стойка, близка до тази, която имаме, когато сме на токчета. Това е привлекателната част за мъжете, а не самите обувки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР