ПИСМО ДО ЕДНА ПОСЛАНИЧКАДрага г-жо Мустафа, пише ви един човек,

...
ПИСМО ДО ЕДНА ПОСЛАНИЧКАДрага г-жо Мустафа, пише ви един човек,
Коментари Харесай

ПИСМО НА КОНСТАНТИН МИШЕВ ДО ЕДНА ПОСЛАНИЧКА: Г-жо Мустафа, опомнете се! Не подкрепяйте Радев, проводника на путинското мракобесие в България

ПИСМО ДО ЕДНА ПОСЛАНИЧКА

Драга г-жо Мустафа, написа ви един човек, който сходно на Вас не е роден в Америка. И сходно на Вас Съединените щати ми предоставиха не просто заслон, само че и опция за заслужен живот. И двамата сме бежанци. Вие сте кюрдка, аз съм българин. И двамата сме политически емигранти, които откриха в тази Обетована земя опция да живеят като почтени индивиди, а не като плебеи.

Предполагам, че и двамата мощно обичаме и почитаме Америка, която ни даде всичко. Не имам вяра да има разлика. Това, че аз не станах държавен служител, не ме прави по-малко човек, уверен във великото предопределение на Съединените щати да бранят свободата! Както споделяше великият Роналд Рейгън: " Shining City on a Hill "!
свързани новини317114преди 8 часа35285на 18.11.2021
Драга г-жо дипломат...опомнете се! Не подкрепяйте проводници на путинското мракобесие в България. Това не оказва помощ нито на българския, нито на американския народ.

Разбирам, че другата седмица ще летите за Вашнгтон. Дано полетът да е през Ню Йорк и, в случай че няма облаци, да видите от небето Статуята на свободата!

Херо...борим се за една и съща идея. Просто аз съм по-възрастен, повече патил и човек, който познава по-добре политическите игри на Кремъл в България. Това не се учи в дипломатическите школи. Това се учи от живота.

Приемете отличната ми респект!

Константин Мишев, последният постоянен сътрудник на Радио " Свободна Европа " в Ню Йорк.

Postscript... Крим е украински, а не съветски. Докладвайте за позицията на Румен Радев на господин Блинкен. Ако не е чул до момента - уверен съм, че ще му се изправят косите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР