Пищното деколте на Елен Колева впечатли Димитър Рачков и той

...
Пищното деколте на Елен Колева впечатли Димитър Рачков и той
Коментари Харесай

Хормони хвърчат пред очите на Халваджиян: Какво се случва ме...

Пищното деколте на Елен Колева впечатли Димитър Рачков и той едвам откъсваше очите си от бюста на гостенката. Актрисата изтанцува буен белиденс в нищожно облекло в шоуто на комика, само че до момента в който правеше кръшни придвижвания, бюстието й стартира да се развързва. На Елен й се наложи да го държи от самото начало, с цел да остане по без нищо на сцената.



Разбира се, гледката и по този начин беше приковаваща за Димитър Рачков, Наско Месечков и Алфредо Торес, които най-после се притекоха на помощ на Елен, която по този начин и не пусна връзките на бюстието си до самото си излизане от сцената.



На комичната панорама стана очевидец и Илиана Раева, която също бе посетител в шоуто. Припомняме, че преди години точно тя бе част от журито, което оценяваше танцовите осъществявания на Елен Колева и Алфредо Торес в " Денсинг старс ". До брачната половинка на Наско Сираков седеше и Таня Балтова.

Освен Елен Колева, красива панорама за феновете сервираха още и Къци Вапцаров дружно с Момичетата на шанса, с които наелектризираше страстите преди години в емблематичното си шоу " Риск печели, риск губи " и " Супершоу Невада ".

За първи път " Забраненото шоу на Рачков " събра и съвсем целия екип на " Господари на ефира ". Рачков посрещна в студиото продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването – Красимира Петрова. До тях в студиото бяха водещите Мария Игнатова, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка феновете видяха и обичания Васил Василев – Зуека.

" Това са 20 години труд и доста гений събрани на едно място - това виждам в този момент към мен. Много ме допряха всички фрагменти, които видях, и ме върнаха във времето, когато всичко се правеше с голяма обич и възторг ", показа Джуди Халваджиян.

Следващата седмица " Забраненото шоу на Рачков " ще се трансформира в " Национален събор Горубляне 2021 " с присъединяване на ансамблите " Филип Кутев ", " Тракия " и " Пирин ", " Мистерия на българските гласове ", " Тригайда ", Севдалина и Валентин Спасови, Нели Петкова и Славка Калчева, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР