Пищна двуетажна торта със златна глазура. Върху нея рози и

...
Пищна двуетажна торта със златна глазура. Върху нея рози и
Коментари Харесай

Това не е циганска сватба, а рожден ден на депутат от ГЕРБ

Пищна двуетажна торта със златна глазура. Върху нея рози и фотография в златна рамка. Отстрани - обилно посипани 500-еврови пачки от захарно тесто.

Зрелищното сладкарско произведение не е от ромска женитба, а от рождения ден на депутата от ГЕРБ Георги Станков.

С тортата с пачките той е отпразнувал 55-тия си рожден ден на 4 май.

Тематично тя е отдадена на депутатската активност на рожденика - върху тортата стои парламентарният звънец, до нея депутатската му карта, с в профил - фотография от негово изявление от трибуната. Пачките наподобява разумно допълват естеството на активността на народния представител, най-малко съгласно идейния основател на изделието.



Потърсен от OFFNews, националният представител си спомни, че тортата била подарък изненада от дамата на негов другар. На въпроса по какъв начин свързва парламентарната си работа с пачките, той отговори: " Нали не мислите, че са същински. "

Купонът е бил в заведение в изборния регион (Хасковски) на Станков.



Депутатът Георги Станков не е изключително прочут в общественото пространство. Между оскъдните вести, в които името му се загатва, са визити на два фестивала. Избран е от Хасковския изборен регион и това е първият му мандат в Народно събрание. Бил е регионален координатор на ГЕРБ в Любимец и началник на Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково. Съпругата му е ръководител на общинския съвет в Любимец. Съгражданите му го знаят и с прякора Пъската, който на локалния акцент значи Семката.

По специалност Георги Станков е ветеринарен доктор. Член е на комисиите по защита и земеделие. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР