Пиша този коментар на полувремето на Вечното дерби Левски -

...
Пиша този коментар на полувремето на Вечното дерби Левски -
Коментари Харесай

Бушон с червен картон

Пиша този коментар на полувремето на Вечното дерби Левски - ЦСКА. Което за пет минути стана Мъчно дерби . Още не знам какви ще ги свърши реферът Владимир Вълков след почивката. Само допускам.

" Моето мнение е, че съдията не е подготвен за този мач . Г-н Вълков ще управлява мача. Знаете ли кои са съдиите и останалите назначения? Като равнище и подготовка не е подготвен да води подобен дуел. Моето мнение е, че е квалифициран за бушон ", сподели Любо Пенев пред мача.
 Снимка 408578
Източник:

Честно да ви кажа, усмихнах се и бях на мнение, че Пенев го прави преднамерено . Че снема част от напрежението от себе си, от футболистите си и го трансферира на съдията. Съдия, който досега беше свирил единствено победи за ЦСКА. И то " чисти ", " армейците " не бяха позволили даже гол при рефера Вълков.

До 40-ата минута на днешното дерби той се справяше почти добре и по всичко личеше, че след мача ще има язвителни мнения поради думите на треньора на ЦСКА в навечерието на срещата. Справи се, нищо че поради груби влизания на футболистите трябваше да покаже най-малко 2-3 жълти картона до 30-ата минута.

В 41-ата господин Вълков в действителност влезе в ролята на бушона, за който приказва Любо. Гледах ситуацията при аления картон на Джеси повече от 10 пъти. Наистина, не можах да схвана повода за изгонването на футболиста на ЦСКА. Да, блъсна леко в гърдите Иван Горанов от Левски. Последният пък държеше за екипа Джеси. Да изгониш състезател на някой от двата тима в такова дерби, откакто преди този момент си икономисал жълти картони за даже по-сериозно нарушавания на играта, е скандално. Несъстоятелно е и може да се сметне за преднамерено, несъмнено.
 Снимка 408592
Източник:

И по какъв начин да не сме вземе за тенденциодно, когато минути по-късно, в 45-ата, Паулиньо направи нещо сходно на Джеси против младия десен бек на ЦСКА - Иван Турицов. Асът на Левски освен, че не беше изпъден, освен, че не получи жълт картон, само че не последва даже присъждане на фаул в интерес на " алените ". При тази обстановка Паулиньо центрира и се стигна до автогола на Стивън Перейра, с който " сините " поведоха в резултата.

В тази минута изгорелият към този момент бушон се счупи тотално.

Сега е ред на второто полувреме. А по-късно на конференциите. Любослав Пенев може да не дава такава. Вече сподели това, което мислеше и очакваше.

Позна...
 Имаше ли червен картон на Едвин Джеси от ЦСКА? (ВИДЕО)
Имаше ли червен картон на Едвин Джеси от ЦСКА? (ВИДЕО)

Ганаецът бе изпъден в края на първото полувреме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР