Писателката Милена Фучеджиева остра критика срещу родителите на арестувания Георги

...
Писателката Милена Фучеджиева остра критика срещу родителите на арестувания Георги
Коментари Харесай

Фучеджиева към Радев: И този баща иска да е баща на нацията

 Писателката Милена Фучеджиева остра рецензия против родителите на задържания Георги Радев - наследник на президента и първата му брачна половинка, за който стана ясно, че е бил арестуван от полицията в събота през нощта на плевел ваучър в София в нарушаване на противоепиддемичните ограничения.

Ето какво написа Милена Фучеджиева във Facebook:

Тотално заобикалям политически мнения или мнения свързани с политици. Този е хем политически, хем не е. Той в действителност е провокиран най-много от моето учудване като родител.

Как е допустимо нито майката, нито бащата да не отидат да приберат сбъркалото си дете, а да го освобождават от районното пълнолетните му другари?! Ако това е правилно, а не е жълта мръсотия против Радев, не знам какво да мисля не за него като президент, а за положението в което се намира всичко - от най-ниското до най-високото. Това не е пиар неточност, а пиар пропаст, невиждан до момента обществен неуспех.

Изоставяне на едно дете измежду нощ от татко и президент. Майката не е длъжна да прави всичко. Къде са били, за какво не са отишли да си вземат детето? Трябвало е там да бъдат двамата, загърбили всичките си фамилни неразбирателства и антагонизми в името на детето си. Какъв образец дава президентът на народа си?!

Адски тъжно ми е за това момче. Обвиненията не трябва да са против него. То е малолетно, на 15 години, младеж зарязан от родителите си пред целия български народ. И родителите му нямат опрощение, нито опрощение. Особено президентът. Особено той. Социалните ли да се намесят?!

Не може детето на военачалник и президент на страна да бъде оставено единствено да се оправя в полицията измежду нощ. Това е казус за който не съм чувала или чела на никое място.

Използвах думата " президент " даже незадоволително. Този татко желае отново да е " татко на нацията ". Моля?!

Какво е това?! Дотам ли стигна всичко? Чалгата, мутрите и прехода ли са отговорни, кой е отговорен? Докога ще се търсят оправдания в комунизъм, капитализъм, минало и така нататък за персоналната слабохарактерност и морална корупция?

Тъга. Разпад.

Милена Фучеджиева е писателка, сценаристка, драматург и публицистка. Един от основателите на сериалите " Седем часа разлика “, " Пътят на достойнството " и " Ягодова луна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР