Пирин започна подготовка с нов треньор и спонсор. Благоевградчани ще

...
Пирин започна подготовка с нов треньор и спонсор. Благоевградчани ще
Коментари Харесай

Пирин с нов треньор и спонсор

Пирин стартира подготовка с нов треньор и спонсор. Благоевградчани ще бъдат водени от Радослав Митревски. Като краткотраен ментор той взе 4 т. от ЦСКА-Сф (1:1) и Лудогорец (5:3) в последните два мача през есента. Освен това с Пирин стартират четирима американци, японец, португалец, а се чака и национал на Кот д`Ивоар.

Новият спонсор е букмейкърът " 8888 ", шеф на който е шефът на втородивизионния Септември Сф Румен Чандъров.

" Нещата се случиха извънредно бързо. Радостен съм, че подсигуряваме успокоение и ще развиваме клуба в по-добра светлина. Договорът е за 3 години. Те не са ни общоприет спонсор, само че идват като спонсор и сътрудник ", сподели изпълнителният шеф и някогашен интернационален рефер Таско Тасков.

" Решихме да гласуваме доверие на Митревски, тъй като против ЦСКА и Лудогорец сподели ужасно предпочитание. Продажбата на Мохамед Брахими (в Ботев Пд) я наложи икономическата конюнктура освен в България, само че и в целия свят. Тук е моментът да благодаря на кмета господин Стоянов, който е един от спасителите на Пирин.

Легендите на клуба, които на секундата откликнаха за понижаване на заплатите, са Николай Бодуров, Петър Занев, Станислав Манолев, Светослав Дяков и Слави Костов. Задачата пред мен беше да понижа фонд работна заплата с 50%. Ако не бяха напъните на господин Стоянов, тези футболисти и всички останали, като се изключи Конър Хендерсън, който отпътува за Англия и в този момент ще седнем с него за договаряния, можеше и да няма първа подготовка.

Имаме японец, който сме го прегледали, играл е в първа дивизия на Румъния. Идва от втора дивизия на Швеция. Записал е 18 мача като титуляр. С него въпросът на 99,9% е завършен. Имаме португалец, за който се твърди, че е по-добър и от Брахими. Имаме и футболист, който Брахими ни предложи. Имаме и четирима американци по програмата със Сокър университета. Преговаряме с вратар, който е бил национал на Франция до 17 години и е викан в мъжкия народен тим на Кот д`Ивоар. Водих договаряния с няколко български вратари, само че българските футболисти към момента не са разбрали икономическата конюнктура у нас. Чуждестранните футболисти по-бързо се приспособяват, съгласяват се на доста по-малко пари ", сподели Тасков.

" Поемам тим, който е доста задължаващ. Освен това ще честваме и 100-годишнина. Ще играем шест контроли. Подготовката ще протече на локално равнище, тъй като разполагаме с най-хубавите терени. Всички тимове идват на подготовка при нас. Имаме 7-8 момчета, които ще минат експериментален интервал. Мисля, че ще има най-малко двама сигурни, тъй като сме ги разучили ", разгласи Митревски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР