Пингвините са клатушкащи се пухести въплъщения на любовта.За разлика от

...
Пингвините са клатушкащи се пухести въплъщения на любовта.За разлика от
Коментари Харесай

Двойка пингвини се държат „за ръка“ и мило се разхождат по плажа. Досущ като хора!

 двойка-пингвини

Пингвините са клатушкащи се пухести въплъщения на любовта.

За разлика от глупавите и лекомислени хора, африканските пингвини водят моногамен метод на живот и са правилни на еднакъв сътрудник през целия си живот.

Тези пингвини населяват колониите на бреговете на ЮАР или Намибия. Точно там е било направено и едно видео, което покори сърцата на интернет потребителите. Заснели са го младоженците Норма Ландерос-Рамирес и нейният мъж, които прекарвали медения си месец край брега на Атлантическия океан.

Във видеото е запечатан моментът, в който двойка от тези огромни птици излиза от водата, нежно придържайки се едни други. Допирът им е толкоз покъртителен, че основават усещане за влюбени, преживяващи бонбонено-букетния си интервал.


Макар че това може да бъде двойка със стаж, която към този момент знае цената на взаимния живот и са се уверили в надеждността на колегата.

Пингвините като че ли „ разискват “ нещо между тях, единият се накланя към другия, „ вземат решение “ накъде да отидат. Тоест нормалния живот на двойка, която има с какво да се занимава в живота си.

А вие усмихнахте ли се, до момента в който гледате видеото? Много са благи, нали?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР