Пилотите, наети от нискотарифната авиокомпания "Ryanair", отново ще стачкуват за

...
Пилотите, наети от нискотарифната авиокомпания "Ryanair", отново ще стачкуват за
Коментари Харесай

Пилотите на Ryanair ще стачкуват следващата седмица

Пилотите, наети от нискотарифната самолетна компания "Ryanair ", още веднъж ще стачкуват за 48 часа идната седмица, откакто договарянията сред синдиката им Форса/ИАЛПА, регистриран в Ирландия, не можа да се споразумее с компанията, която отхвърли настояването им за покачване на заплащането, съобщи Ройтерс.
За да предотврати стачката, планувана за 22-23 август, мениджмънта на "Ryanair " трябваше да направи до през вчерашния ден контрапредложение, което да отговори на съответните претенции на синдиката. Това обаче не стана и бе оповестена нова протестна дата, предава Българска телеграфна агенция.
Авиокомпанията прикани водачите и синдиката да се върнат в договарянията с оферти, които да вземат поради рухването на цените на билетите и на облагата й, се споделя в обособена нейна декларация по случая. Тя оцени настояванията на водачите като "изключително неразумни ".
Миналата седмица синдикатът Форса/ИАЛПА гласоподава с голямо болшинство за протестни дейности, като упрекна самолетната компания, че протака диалозите, защото настояванията на водачите бяха показани още в края на март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР