Мъж събира монети по плажове и в градските паркове. Така

...
Мъж събира монети по плажове и в градските паркове. Така
Коментари Харесай

Мъж събира монети по плажа: Няма да повярвате какво си купи

Мъж събира монети по плажове и в градските паркове. Така съумява да купи тв приемник, споделя организация Ройтерс.

Чилиецът Луис Алварес е фен на металдетекторите и в свободното си време търси „ заровени съкровища “. За една седмица той съумява да събере толкоз доста изгубени монети, че да купи нещо ново за дома си.

Първоначално чилиецът споделя достижението си в Tiktok, като изяснява на почитателите си, че тв приемникът е за щерка му.

Мъжът споделя още, че откакто се е упражнявал доста и се е научил да разпознава звуците на металдетектора, е съумял да събере сред 200 000 и 250 000 чилийски песос (около 480 лева) за седмица.

„ Отне ми към седем дни, с цел да събера тези монети. Това е сумата, която нормално групирам всяка седмица. Монетите използвах да купя тв приемник за щерка си. Прекарах цяла нощ в тяхното разчистване и лъскане. Беше доста късно и не можах да отида до банката, тъй че взех всички тези монети и ги сложих в дребни торбички. Тръгнаха да намеря магазин, който да ги вземе “, изяснява Алварес.

В началото той вадел единствено капачки, пирони и доста други железни отпадъци. След това обаче съумял да разпознава звуците, които издава машината. Така почнал да събира изгубени монети и златни бижута.

„ Понякога си мислиш, че звукът е за нещо непотребно, само че когато го изровиш, виждаш, че си намерил пръстен. Много е занимателно “, разяснява чилиецът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР