Пилотът Стоян Петков публикува трогателно послание в социалните мрежи, отправено

...
Пилотът Стоян Петков публикува трогателно послание в социалните мрежи, отправено
Коментари Харесай

Пилот с трогателно послание към сина на загиналия Терзиев

Пилотът Стоян Петков разгласява прочувствено обръщение в обществените мрежи, отправено към сина на починалия майор Терзиев.

Ето какво написа той във Facebook: 

" С баща ти сме другари и сътрудници. Заедно летим, дружно дежурим, дружно служим на Майка България...Аз също имам момче, като теб. Имам и две девойки. Саше, те са и твое братче, и твои сестри! Не за друго, а тъй като с баща ти сме братя и постоянно ще бъдем.

Изтребителите сме племе изключително! Има едно стихотворение, което се споделя " Зеница ", там създателят написа, че " изтребителите са племе изключително ".Такива сме, левент! И такива постоянно ще бъдем! И баща ти знае доста добре какво значи това.

Не споделям знаеше, а знае, тъй като баща ти е тук измежду нас!

Защото той живее и ще живее! Живее, тъй като те има теб, момче! Валентин Терзиев живее и ще живее, до момента в който те има теб. Докато вярваш, до момента в който се бориш, до момента в който мечтаеш...Вальо доста ми споделя за теб, до момента в който сме на " машините ". Как решавате задания по математика, по какъв начин играете, по какъв начин ти за него си наслада и смисъл... Той доста те обича, левент! И постоянно ще бъде с теб!

" Изтребителите сме племе изключително! " Понякога отлитаме за финален път. Това е нашата фантазия, нашият дълг, нашият смисъл...Саше, живей, бъди, побеждавай! Татко ти доста те обича и постоянно ще бъде с теб! Той доста се гордее с теб, тъй като си добър и същински, и заслужен негов наследник... Знам, че и ти доста се гордееш с него. Знам, че си мощен, знам че ще бъдеш мощен.

Продължавай да го караш да се гордее с теб, моето момче! Продължавай да бъдеш Терзиев и да си заслужен наследник на Вальо и на Майка България!Прегръдка по мъжки от един другар на баща ти!

/Блиц/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР