Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, коментира третото място в

...
Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, коментира третото място в
Коментари Харесай

Шарл Льоклер: Не очаквахме да сме толкова близо до Ред Бул

Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, разяснява третото място в квалификацията за Гран При на Бахрейн. В третата и решителна сесия той направи единствено една бърза обиколка, а по-късно напусна болида си. Така загуби втората си позиция от Серхио Перес.

„ Не, нямаше проблем. Ние бяхме в борбата за полпозишъна, което беше приятна изненада, тъй като след тестванията и тренировките, които бяха сложни за нас, не чакахме това. Ние обаче успяхме да намерим скоростта за квалификацията, което беше ужасно. Но да не забравяме, че в спортните симулации изоставахме по отношение на Ред Бул. Мисля, че ние сме в по-добра позиция, стартирайки трети с нови гуми, в сравнение с първи, само че със остарели “, разкри Льоклер.

CHARLES: " We were in the fight for pole, which was a good surprise to be honest!

" I think we're in a better place starting third with new tyres than starting first with old "
— Formula 1 (@F1)
„ Надявам се да бъде толкоз покрай тях (Ред Бул) и в надпреварата. Квалификацията беше доста оспорвана – Астън Мартин бяха доста бързи, Мерцедес също не бяха надалеч. Ние бяхме по-близо до Ред Бул по отношение на упованията, което приказва добре за бъдещето. Това ще направи Формула 1 по-вълнуваща “, показа още водачът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР