Пилешката супа е много любима на малки и големи. Тя

...
Пилешката супа е много любима на малки и големи. Тя
Коментари Харесай

С този ТРИК пилешката супа ще е не само вкусна, но и здравословна

Пилешката чорба е доста обичана на дребни и огромни. Тя обаче, като се изключи че е вкусна, е също толкоз здравословна, стига да я приготвяте по вярната рецепта.

В нея се съдържат букет от витамини и скъпи скотски протеини. Да не забравяме да вмъкнем, че не е по никакъв начин калорична.
Наистина ли пилешкият бульон лекува простуда?
От деца знаем, че пилешкият бульон лекува простуда. Но в действителност ли това е по този начин? Ето какви свойства има той. 1. Прочиства дихател...
Прочети повече
В днешно време малко на брой могат да се похвалят с домашно пилешко месо, отглеждано на село. Обикновено домакините купуват този артикул от магазина, а за него знаем, че изобилства от всевъзможни антибиотици, хормони и химикали.

Днес обаче ще ви споделим няколко метода, чрез които можете да почистите пилешкото месо от нездравословните съставки и с него да приготвите същински здравословна чорба.
Как да приготвим вкусна, само че и здравословна пилешка чорба?
Когато варите цяло пиле, наложително отстранете вътрешностите и кожата му, тъй като точно там се съдържат всички тези нездравословни субстанции, за които стана въпрос.
Всеки умел готвач поставя по 2 лъжици от това в пилешката чорба и усетът й е непостижим
Пилешката чорба е една от най-често поднасяните на трапезата гозби. Не всеки от нас обаче съумява да я сготви феноменално добре по този начин, по какъв начин...
Прочети повече
Преди да стартирате с готвенето на чорба, разделете пилето на няколко елементи, които да накиснете в газирана вода за към 2 часа. Напитката ще способства за пречистване от химикали и ще направи месото доста по-сочно.

След като се накисне добре, изплакнете го и преминете към идната стъпка – варене на пилето. Мина това време, в което в магазините се оферираше чисто и вкусно месо. За да не поднасяте на организма си бомба от токсични субстанции, наложително изхвърляйте първата вода, в която сте варили месото.

Когато минете през всички тези стъпки, може да сте сигурни, че вашата чорба ще бъде освен вкусна, само че и здравословна. Нарежете обичаните си зеленчуци, прибавете месото, фиде или ориз и гответе, до момента в който омекнат. Може да приготвите и застройка, в случай че желаете супата да е по-плътна и с по-наситен усет.

Накрая не забравяйте да добавите и връзка свеж магданоз. Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР