Пике е на път да стане собственик на петодивизионен андорски

...
Пике е на път да стане собственик на петодивизионен андорски
Коментари Харесай

Пике е на път да стане собственик на петодивизионен андорски тим

Пике е на път да стане притежател на петодивизионен андорски отбор
Централният бранител на Барселона Жерар Пике е покрай поемането на контролния пакет акции в петодивизионния ФК Андора, настояват локални информации. ФК Андора са отбор от Андора, само че се състезават в петото равнище на Испанската лига – Примера Каталана.

Според Diari d’Andorra Пике и неговата компания Kosmos group (организация, която се занимава със спорт и медийни инвестиции), са подготвени да станат притежатели на непретенциозния клуб. От Kosmos дълго време са спрягани за с евентуално вдишване на акциите във ФК Андора и неотдавна в изявление за L’Equipe Magazine Пике удостовери интереса към андорци и договарянията сред двете страни.

,,Работим върху два плана сега – единият включва закупуването на клуб, това е, което мога да ви кажа сега. Другият е обвързван със основаването на нов футболен шампионат или да използваме към този момент действителен такъв…но, не мога да ви кажа повече, в действителност. Два чудесни плана “, разяснява Пике.

Според предходни информации бранителят на,,блаугранас “ бе отправил взор към каталунския клуб Ройс, макар че отхвърли за това в следствие. Барселона приключиха наедно 1:1 вкъщи против Тотнъм в Шампионската лига и се класираха за осминафиналите на конкуренцията. В идващия кръг в Ла Лига те гостуват на Леванте. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР