Пикантна астрологична прогноза идва точно навреме за месеца на любовта!

...
Пикантна астрологична прогноза идва точно навреме за месеца на любовта!
Коментари Харесай

Пикантна астрологична прогноза за февруари

Пикантна астрологична прогноза идва тъкмо в точния момент за месеца на любовта! Звездите и планетите са ни подготвили солидно количество сантиментална сила за този февруари и към този момент нямаме самообладание да разберем какво ни чака в любовен проект!

Започвайки с Пълнолунието в самостоятелния Лъв на 5-ти, ние ще оценим своята неповторимо, която няма да ни разреши да вършим никакви взаимни отстъпки. Пълнолунието също е тясно обвързвано с планетата Уран, което постоянно ни предизвиква да чакаме непредвиденото и главно да залагаме на себе си. 

Овен

Необвързани:  Това не е моментът да се въздържат. Между позитивно мечтателната сила на Риби до Венера (планетата на любовта), буквално висяща във вашия знак, светът е на ваша страна. Искате ли да поканите оня сладур на среща? Сложете обичаното си червило и давайте. Жадувате за интимна вечеря с обичания си? Това също може да се случи. Планетите са подредени във ваша изгода!

Във връзка:  Ако се чувствате по този начин, като че ли самата Тинкърбел е поръсила малко баснословен прахуляк върху връзката ви този месец, би трябвало да благодарите на Венера. Планетата, която ръководи любовта, е в Овен, започвайки от 20-ти, което предвещава доста сантиментални моменти за вас и вашата половинка. Този месец също ви подтиква да растете, тъй че пробвайте да проведете някои задълбочени диалози с обичания. Изиграйте забавна игра на карти и свалете бдителността си. Това може да е тъкмо моментът, от който вие и вашият обичан човек се нуждаете през този месец на романтика. Плюс това, интимните диалози могат да доведат до секс, тъй че имате какво да очаквате с неспокойствие.

Телец

Необвързани:  Въпреки че може да ви се прииска да се сгушите сами под чаршафите през месец февруари, не забравяйте да отделите малко време за другарство. Определено копнеете за малко соло моменти, само че не изхвърляйте целия обществен график. Отидете на рождения ден на ваш другар или на годежното празненство, на което не сте сигурни, че желаете да присъствате. Може просто да срещнете някой, който да хване окото ви!

Във връзка:  Пълнолунието акцентира частта от вашата карта, обвързвана с комфорта и дома и като типичен , това си е вашето нещо. Така че очаквайте доста Netflix and chill този месец. Поканете своя обичан на кино вечер. Не забравяйте да прекарате доста качествено време вкъщи с вашия човек. Връзката ви ще бъде по-силна от всеки път.

Близнаци

Необвързани:  Слушайте сърцето си. Ако има нещо или някой, с който желаете да се сближите, този сезон на Риби е моментът да го извършите. Но даже и да няма никой в ​​момента на радара ви, с Венера в този утопичен знак до 20-ти и пълнолунието, което носи някои извънредно сантиментални трептения, вие съвсем обезпечено ще срещнете някой, който ще провокира интереса ви.

Във връзка:  Пълнолунието носи сила на пристрастеността към пътешествията в живота ви, тъй че се облегнете на нея. Не е нужно да ходите надалеч, с цел да си прекарате добре – нещо толкоз просто като навестяване до новия ресторант в центъра може да бъде задоволително, с цел да възвърне тази искра сред вас тъкмо в точния момент за Свети Валентин. Следвайте сърцето си и не се опасявайте да споделяте какво мислите. В последна сметка шерването е грижа.

Рак

Необвързани:  Този месец ви чака огромна доза наслаждение, в случай че употребявате силата в своя изгода. Мощната сила на Венера в Риби прави уменията ви за проявяване по-силни от нормално. Така че отделете малко време, с цел да разберете кого и какво призовавате в живота си. Търсите сътрудник, който е подготвен да обиколи света незабавно? Запишете го и го запомнете идващия път, когато вършиме късно нощно търсене из интернет. Каквото и да желаете, е по-близо, в сравнение с си мислите.

Във връзка:  Отделете малко време, с цел да разгледате връзката си този месец. Балансирани ли са нещата? Или вършиме всичко, купувате дарове и подготвяте резервации, единствено с цел да получите индиферентност в подмяна? Вие заслужавате огромна обич и благодарност, тъй че се уверете, че това се случва в персоналния ви живот. Имате прекомерно огромно сърце, с цел да го пропилеете за някой, който не дава отговор на любовта ви към грандиозните жестове. Кажете какво мислите и следвайте сърцето си и ще получите тъкмо това, от което се нуждаете.

Лъв

Необвързани:  Хората вис е лепят като пчели към мед сега. Насладете се, само че бъдете рационални по отношение на това кого допускате във вътрешния си кръг, изключително до момента в който силата ви е толкоз мощна. Пълнолунието е в Лъв на 5-ти, тъй че е евентуално да срещнете доста нови хора през това време. Използвайте интуицията си, с цел да потърсите тези, към които се чувствате най-вече себе си. Може да се изненадате от това с кого се свързвате.

Във връзка:  Вашата вътрешен глас е силна в началото на месеца с пълнолуние във вашия знак, тъй че дръжте очите си отворени. Ако сте се чувствали малко съпротивителни във връзката си, в този момент е моментът да се облегнете на това и да проучите какво може да се усъвършенства. Кажете на обичания си какво мислите; шансовете са, че просто е чакал подобаващия миг, с цел да показа какво има.

Дева

Необвързани:  Ако търсите връзка, това е месецът, в който би трябвало да я преследвате. С Венера, планетата, която ръководи любовта, в Риби (вашият опозиционен знак) през първите 20 дни от месеца ще почувствате някои интересни вибрации. Ако сте на открито в града, не се изненадвайте, в случай че някой сладур ви почерпи пиво. Просто имате искра към себе си сега.

Във връзка:  Енергията на връзката е мощна за вас този месец. Докато Венера е в Риби през първите 20 дни от месеца, насладете се на моменти с обичания си. Това е моментът да влезете в контакт един с различен прочувствено и физически. Наистина слушайте какво се случва с колегата ви -може да научите нещо значимо!

Везни

Необвързани:  Тъй като пълнолунието в Лъв акцентира част от вашата диаграма, виновна за взаимоотношенията, е допустимо да се чувствате доста обществени този месец. Дръжте очите си отворени при идващото си извършване на покупки на хранителни артикули: може би някой специфичен протяга ръка към органичното зеле в това време като вас или може би ще се доближите до приветлив мъж на опашката за кафе. Чувствате се добре в кожата си и другите го виждат.

Във връзка:  Пълнолунието на 5-ти акцентира част от вашата диаграма, виновна за взаимоотношенията, което е страхотна вест за вас и колегата! Не забравяйте да отделите малко време за вечерна среща. Заслужавате специфичен миг, с цел да оцените компанията на другия и сте в точното въодушевление за това.

Скорпион

Необвързани:  Нямате дефицит на благоприятни условия, когато става въпрос за обич и секс този месец. Страхотни вести, защото свързването с хората е мощната ви страна. С Венера, планетата, която ръководи любовта, във воден знак Риби, вие сте в добър поток с кариерата и другарствата си. Може да привлечете вниманието на някой специфичен мъж!

Във връзка:  С Венера, планетата, която ръководи нашия любовен живот, озоваваща се във водния знак Риби през първата част на месеца, вашият транспортен съд плава безпрепятствено. Направете специфични проекти за Свети Валентин и просто прекарайте време в срещи с колегата си. Животът може да стане забързан, само че този месец на любовта е значим миг да си спомните за какво цените своя сътрудник.

Стрелец

Необвързани:  Жадувате да пътувате някъде. Това не е инцидентно, така като пълнолунието съществено акцентира пристрастеността ви към пътешествия този месец. Ако е по този начин, отделете време да се измъкнете. Насладете се на премеждие, стегнете багажа си и се открийте пред света. Има доста забавни хора, които да срещнете там, тъй че давайте.

Във връзка:  Пълнолунието на 5-ти разкрива сантименталната ви страна и то тъкмо в точния момент за Свети Валентин! Този месец е уместно време да планирате странствуване с обичания си? Излезте от града за няколко дни или резервирайте хотелска стая. Това ще ви сближи.

Козирог

Необвързани:  Колкото повече показвате същинското си аз, толкоз по-вероятно е да срещнете хора, които са в сходство с живота ви. Така че, изложете на покза своите странности! Те всъщност са вашите мощни страни и верният човек ще види това. Плюс това, с цялостната луна, която акцентира частта от вашата диаграма, която дава отговор за интимността, е евентуално да уцелите и да се задълбочите с някого този месец.

Във връзка:  Чувстваш ли се малко по-чувствен от нормално, Кап? Пълнолунието акцентира частта от вашата диаграма, която се занимава с интимността, тъй че е допустимо топлината да е набрана до дъно във връзката ви тъкмо в този момент. Възползвайте се от това време. Може би е да поръчате долни дрехи за специфична вечер или просто да прекарате интимна вечер на разтривки и изчерпателен диалог с вашия боу. Следвайте желанието на сърцето си и ще се отправите към доста занимания.

Водолей

Необвързани: Това е превъзходен месец да се изложите на показ. С Венера в Риби, подчертаваща вашите финанси, вие изпитвате предпочитание да харчите. И дано си признаем, всички ние се нуждаем от малко галене понякога. Така че купете роклята, която жадувате и планирайте занимателна вечер в града с най-хубавите си другари – в никакъв случай не знаете на кого може да попаднете!

Във връзка:  Свети Валентин идва единствено един път годишно, тъй че за какво да не се отдадете изцяло? Това е вашият сезон и би трябвало да се разхищавате във всяка област от живота си... в това число романтиката! Може би вашият сътрудник ви е молил да избягате за един уикенд или да отидете в нов секси коктейл бар в града, който е малко отвън нормалния ви бюджет. Сега не е моментът да броите стотинки. Отпуснете се, тъй като връзката това ще повлияе добре на връзката ви.

Риби

Необвъзани:  С Венера, планетата, която ръководи любовта, във вашия знак през по-голямата част от месеца, силата не може да бъде подобаваща за намиране на романтика. И е февруари, прочут още като месецът на любовта. Какъв шанс! Отделете малко време да се погрижите за себе си този месец. Отидете на масаж или процедури за лице. Купете си изтънчено облекло за вечер на открито. Време е да подправите нещата и да се отдадете на първокласната си страна.

Във връзка:  Това е страховит месец за връзка за вас, тъй като Венера (планетата, която ръководи любовта) е във вашия знак до 20-ти. Очаквайте романтиката да се разгорещи този месец, изключително към Свети Валентин. Чувствате се по-привлекателни от всеки път и вашият сътрудник несъмнено го вижда. Прекарайте по този начин нужното качествено време дружно. Ще ви хареса!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР