Пиер-Емерик Обамеянг се превърна в един от най-добрите голмайстори в

...
Пиер-Емерик Обамеянг се превърна в един от най-добрите голмайстори в
Коментари Харесай

Обамеянг разкрива за ценен урок от Роналдо-Феномена

Пиер-Емерик Обамеянг се трансформира в един от най-хубавите голмайстори в света през миналите десетина години и това наподобява се дължи до известна степен на скъпия урок, който габонецът е научил от Роналдо Назарио, когато двамата за малко се засякоха в редиците на Милан.

„ Винаги ще помня когато Карло Анчелоти се скара с Роналдо за физическото му положение, а той го попита - „ Какво искаш да върша - да търча или да отбелязвам голове? “ Анчелоти му отвърна, че „ желае да бележи “ и още в идващия мач Роналдо вкара два пъти! “, показа габонецът пред Daily Mail.

Малцина несъмнено знаят, че Милан е първият професионален тим на Обамеянг. Той идва като младеж от Бастия през 2007 година, само че тъкмо заради наличието на „ Феномена “ е изпращан на няколко пъти чартърен в Дижон, Лил и Монако, до момента в който най-после не се открива в Сент Етиен, където геният му блесва за пръв път.

Самият Роналдо пък навлиза в една серпантина от травми и проблеми с килограмите след края на кариерата му в Реал Мадрид. Той идва на „ Сан Сиро “ през януари 2007 година и е освободен през лятото на 2008 година За това време изиграва 20 мача, бележи 9 гола и асистира 5 пъти преди да изиграе и последните си мачове в кариерата с екипа на Коринтианс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР