Пиенето на чай от джинджифил с цел отслабване е древна

...
Пиенето на чай от джинджифил с цел отслабване е древна
Коментари Харесай

Чай от джинджифил намалява теглото

Пиенето на чай от джинджифил за намаляване е антична традиция на Изток. Той засилва кръвообращението, обмяната на веществата и други значими процеси в тялото.

Джинджифиловият чай форсира процесите на метаболизма с помощта на етеричните масла, на които е доста богат. Тези, които постоянно прибавят джинджифил във тип на фалшификация в храната си, имат доста по-свежа кожа на лицето.

Джинджифилът оказва помощ на кожата да остане млада по-дълго време, по тази причина той е доста значима част от менюто на всяка жена, която не желае да остарее бързо. Рецептите на чая за намаляване с джинджифил са доста лесни.

Коренът се нарязва на тънки филийки, поставят се в термос и се заливат с вряла вода. Запарката на чая може да се направи също по този начин и във към този момент спарен, само че към момента врял зелен или черен чай.

Просто прибавете парченцата джинджифил към врялата течност и след 15 минути можете да консумирате. Друг вид на приготвянето на чая е да го варите 15 минути. Свалете от котлона, охладете и прецедете и прибавете мед и лимонен сок.

За тези, които желаят да смъкват повечко килца, е следната рецепта: една част джинджифилов корен се смесва с една част скилидки чесън и 20 елементи вряла вода. Нарязаните съставки се заливат с врялата вода и след 15 минути се прецеждат.

Имайте поради, че на всеки 2 литра вода е задоволително късче джинджифил с величина на слива. Джинджифиловият чай може да се употребява освен за намаляване, само че и за разкрасяване.

Задължително е да прецедите чая преди консумация, другояче усетът му ще бъде прекомерно кондензиран и не чак толкоз прелестен. Медът не се поставя в парещ чай, а единствено в изстинал. Не пийте джинджифилов чай преди лягане, тъй като тонизира.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР