Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото

...
Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото
Коментари Харесай

Трус в ДБ! Ген.Атанасов заплашва да разтури коалицията с Да, България, ако не пуснат заместничката му в парламента

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, тъй като Атанасов е подготвен да жертва всичко и всички единствено и единствено политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи, безапелационна е съпартийката му Христина Димитрова

" Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов? ". Това попита посредством профила си в обществените мрежи Христина Димитрова, някогашен юношески водач на ДСБ. Тя твърди, че ябълката на раздора е Кристина Петкова, зам.-председател на ДСБ. Тя не бе определена за народен представител, откакто в 23 МИР бе пренаредена от Елисавета Белобрадова от " Да, България " ( за четвърти път попада в Народното събрание след прословут брой преференции, б.а.)

Атанас Атанасов, който е съпредседател на обединяването " Демократична България " обаче настоял в този регион да се освободи място за заместничката му и Надежда Йорданова, която е лидер на тази листа да влезе от Русе, където също е определена за народен представител. Парадоксалното е, че по този начин ще " изяде " мястото на различен член на ДСБ  - Иван Станев, който наподобява не е толкоз значим за ген.Атанас Атанасов.

Ето какво написа във фейсбук Христина Димитров:

Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов?  ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,

в случай че Кристина Петкова не стане народен представител. И всред другото, загатва Кремена Кунева, като заслон.

Пълен СПИСЪК на новите депутати, има любопитни имена

Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да пристигна Радан и тогава те щели са видят.

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, тъй като Атанасов е подготвен да жертва всичко и всички единствено и единствено политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.

Демократи за мощна България за пръв път в своята история няма лидер и народен представител от столицата, което е разследване на неналичието на каквато и да била електорална тежест.

В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а след това плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?

Нали не се съмнявате, че поради това държание и депутати без качества с под 1000 преференции в Народно събрание, демократичната общественост ще си е постоянно 7%?

Крайно време е за същински спор, с цел да може обединенията на Демократична България да намерят своите естествени водачи! ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР