Пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова се обърна със заплаха към

...
Пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова се обърна със заплаха към
Коментари Харесай

Дамски дуел: Пиарката на ГЕРБ заплаши депутатка от ПП със съд

Пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова се обърна със опасност към Калина Константинова, откакто депутатката от " Продължаваме Промяната " се изрече по тематиката за ареста на Арнаудова.

" Уважаема г-жо Калина Константинова, решение на Административния съд за ареста ми няма! В ефира на БТВ заявихте, че съдът го е оповестил за легален? ", написа медийният консултант на Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

" Моля, да отговорите - съзнателно ли излъгахте или знаете преди всички какво ще постанови съдът? Настоявам да се извините, в случай че изказванието Ви е било от неведение. В случай, че не го извършите, ще го приема за клюка и ще потърся правата си! ", допълни пиарката на ГЕРБ.



На 17 март т.г. някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и медийният консултант на ГЕРБ Севделина Арнаудова бяха арестувани в ареста, а на идващия ден бяха освободени, без да им бъде повдигнато обвиняване. Те бяха отведени от полицията във връзка формирано произвеждане за изнудване, обвързвано с предприемача Васил Божков.

Впоследствие тримата апелираха пред съда полицейските заповеди, с които бяха арестувани. Тази на Борисов беше анулирана на две инстанции като противозаконна, на Арнаудова и Горанов също, само че единствено на първа инстанция.

Сега следва Административен съд – София-град да излезе с решение по жалбата на Министерство на вътрешните работи против решението на Софийския областен съд, че карцерът на медийния консултант на ГЕРБ Севделина Арнаудова е незаконосъобразен.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР