Photoshop е на път да изглежда малко по-различно.Във вторник Adobe

...
Photoshop е на път да изглежда малко по-различно.Във вторник Adobe
Коментари Харесай

Adobe добавя задвижван от AI генератор на изображения към Photoshop

Photoshop е на път да наподобява малко по-различно.

Във вторник Adobe съобщи, че включва генератор на изображения, задвижван от AI, във Photoshop, за „ трагично ускорение “ на метода, по който потребителите редактират своите фотоси.
-->
Инструментът, наименуван Firefly, разрешава на потребителите да прибавят или изтриват детайли от изображения единствено с текстова подкана, съгласно Adobe. Освен това може автоматизирано да подхожда на осветлението и стила на съществуващите изображения, споделиха от компанията.

Понастоящем е разполагаем в ново бета приложение на Photoshop. Компанията възнамерява да пусне продукта на всички клиенти на Photoshop до края на годината.

Ходът на Adobe идва след стартирането на AI принадлежности, които могат да генерират завладяваща писмена работа и изображения в отговор на потребителски инструкции, с капацитета да трансформират метода, по който хората работят, основават и споделят между тях.

Firefly беше пуснат през март на Adobe Summit като бета версия единствено за уеб. Той беше подготвен върху личната сбирка на Adobe от стокови изображения, както и обществено налични активи. Adobe назова инструмента едно от най-успешните си бета стартирания до момента, с повече от 70 милиона изображения, основани през първия месец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР