Пхенян изрази недоволството си от организираните от Сеул военни учения

...
Пхенян изрази недоволството си от организираните от Сеул военни учения
Коментари Харесай

В Пхенян недоволни от военни учения на Южна Корея, Ким поздрави Си Дзинпин

Пхенян изрази недоволството си от проведените от Сеул военни учения в Жълто море. Северна Корея разкритикува Република Корея поради провеждането на военните учения тази седмица, предупреждавайки, че обстановката се връща към ситуацията преди 2018 година. В същото време водачът на КНДР Ким Чен-ун изпрати депеша на китайския президент Си Дзинпин, оповестява Агенция Франс Прес.

``
реклама

" Сега всичко се връща към началната точка от преди срещата Север-Юг през 2018 година ", предизвести представител на военното министерство на КНДР.   " Ученията ни припомниха още един път очевидния факт, че постоянно враговете остават врагове, добави представителят и акцентира, че обстановката изисква реакция от КНДР ", се разкрива още в известието.

Според Централната телеграфна организация на Корея ръководителят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун е изпратил устно персонално известие до ръководителя на КНР Си Дзинпин в което го поздравява за постигнатият прогрес в битката с новия ковид. 

" Председателят на Държавния съвет на КНДР, другарят Ким Чен Ун, изпрати устно персонално известие до генералния секретар на Централния комитет на ККП, ръководителя на другаря от КНР Си Дзинпин, тъй като Китай реализира прогрес против епидемията COVID-19 ", предава ТАСС. 

КНДР затвори границите си в опит да се защищити от ковид. Пхенян твърди, че в страната няма инфектирани с ковид.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР