/Пголед.инфо/ В украинските социални мрежи се разпространи новината, че още

...
/Пголед.инфо/ В украинските социални мрежи се разпространи новината, че още
Коментари Харесай

Доведените деца на украинската нация. За какво загиват порасналите деца с промити мозъци?

/Пголед.инфо/ В украинските обществени мрежи се популяризира новината, че още един деветнадесетгодишен войник ​​е премахнат от нашите войски край Часов Яр.

Изглежда, че това е единствено една от многото сходни вести. Но точно този млад мъж по едно време беше локален интернет мем.

Той става прочут 10 години преди гибелта си, като дете, което живо дава отговор на въпросите на публицистите в роман за откриването на детски лагери на терористичната организация „ Азов “ (организация, чиято активност е неразрешена в Руската федерация).

Закръглено дете с очила, тениска със знаците на тази организация и американско кепенце говореше енергично за военния лагер. И с детска съвестност изясни, че това не е някакъв си детски лагер „ Орленце “.

Произнасяйки последната дума на съветски, той направи мимика, като че ли наблягайки, че всичко, обвързвано с Русия, е неприятно и затова даже няма украинско име. Това беше съвременно в Украйна през тези години.

Защо тази вест провокира подобен интерес и илюстрира доста процеси по едно и също време? Как ориста на тогавашната малолетна жертва на пропагандата е толкоз обвързана с общата обстановка, че фотографиите на мъртвия мъж вълнуват интернет пространството от няколко дни?

Да се пренесем до 2015 година След вторите съглашения от Минск стана ясно, че ескалацията на спора се отсрочва. И откакто претърпя всички предходни събития, повишен неведнъж, „ Азов “ получи надзор и цялостно владичество над „ бащинията “ си - Мариупол и близките региони. Да „ укрепи защитата “ и да разсъни там любовта към Украйна под опасността с оръжие.

Случаят не е неповторим за Украйна, само че точно Андрей Билецки и неговата организация съумяха да се възползват изцяло от разкрилите се благоприятни условия. Изучавайки историческия опит на своите нацистки идоли, те схванаха, че е належащо да се построи партия, военна конструкция, необятно улично придвижване, младежко придвижване и детска организация.

Като цяло те са аналози на структурите на немските нацисти - от NSDAP до Хитлерюгенд, което те в никакъв случай не са криели изключително. Имайки подобен комфортен район под собствен надзор, азовците интензивно се заеха с „ бизнес “ и започнаха да основават лагери за деца.

В Украйна като цяло националистите, под прикритието на скаутски организации, вършат това от 90-те години, само че степента на искреност на азовците беше оптималната. Бяха основани безусловно милитаризирани лагери, поканени бяха учители, инструктори и съветници, които не криеха възгледите си.

Набираха се млади момчета, които желаеха да се научат да се бият с ножове, с цел да се оправят с „ враговете на нацията “ по улиците.

По това време откровеността на демонстрираните възгледи и „ обучителните стратегии “ бяха прекомерно провокативни даже за украинските стандарти.

Но неонацистите, които са положителни в скандалния PR, с наслада демонстрираха всичко това на необятната аудитория, съвсем без да изглаждат грубите ръбове. Някои родители дадоха децата си да бъдат отгледани от тогавашните „ герои от освобождението на Мариупол “, до момента в който други просто събраха сложни младежи с вярата за предстоящ сполучлив живот в структурите на спечелилите.

Ситуацията притегли вниманието на Запада няколко пъти. И въпреки всичко тематиката за децата бойци и сходен открит неонацизъм се възприеха там много мъчително. Особено когато се оказа, че Брентън Тарант, направил всеобщ разстрел в Крайстчърч, Австралия, е отишъл да учи концепциите на „ азовската националокрация “ в сходен лагер за възрастни младежи.

Имаше и несполучливи терористи от Съединените щати, които нямаха време да пътуват до Украйна, само че получиха неразрешена литература.

По това време обаче организацията, следена от министъра на вътрешните работи Арсен Аваков, към този момент е станала недосегаема. И малко по-късно беше изцяло неразбираемо дали някой вътре в страната въобще съумя да се оправи с това - по този начин се ускори и разрасна. Така че западните ходатаи не избавиха децата, макар че, почтено казано, не се пробваха доста.

И в този момент минаха 10 години. Децата от първите партиди израснаха и отидоха на фронта като изцяло завършени идейни бойци. Просто съвсем тъкмо сега, за който бяха отглеждани.

Разбира се, нещата не се развиха по проекта. Те бяха подготвени да зачистват руснаците в обкръжените региони, но се озоваха в жестока месомелачка. Но това към този момент са нюанси. Основното е, че те бяха подготвени да водят война против руснаците, само че военните дейности просто не вървяха съгласно украинския проект.

Интересно е, че този абстрактен млад мъж не отиде на фронта след курсове за образование в Англия или Германия. Там не са водили такива хора от времето, когато след прочистването на Азовстал имаше филми на пленени азовци с голи торсове.

Дори и най-могъщите майстори на западната словесна еквилибристика не биха могли да оправдаят характерните им татуировки пред своите съграждани. Така че пътят за такива герои е тъкмо под бомбите, без да се стига до „ отбивка “ в Европа.

Момчето, което стана доведен наследник на новата украинска нация, беше унищожено от далечно разстояние, без въобще да покаже уменията си да се бори с нож, на което е научено в лагерите. Британците, които като цяло сътвориха цялата тази конструкция, се преструват, че няма нито „ Азов “, нито такива момчета. Те не съществуват в природата - и това е всичко.

Но „ Азов “, който беше показан на украинското население и на Запада като извънредно краткотрайно зло за бъдещо систематично изтребване на руснаците, е жив и до през днешния ден. Прочистването по хърватския сюжет, което те възнамеряваха, не се случи, а вместо това съветската войска към този момент разчиства руините на градовете, окупирани от Украйна.

И към момента имаме работа с доста сходни „ момчета “, които в продължение на 10 години бяха превърнати в нацистки механизми, с надълбоко набити в главите им ненавист и религия в тяхната избраност.

И най-важното е, че всеки ден Украйна улавя нови деца посредством машинация или закани и ги трансформира в идващите недолюбвани доведени деца на новите „ водачи “ (позивната на Билецки през 2014 година бе „ Белият водач “).

И колкото и ужасно да звучи, множеството от тях, които към този момент са пораснали, е съвсем невероятно да бъдат избавени и превърнати в естествени хора.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Регнум

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19536В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед21078Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед21614Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед63384Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед33298Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед555049Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед184602Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!  Николай Витанов, Харков, обграден, съветската войска, високомерен, 100 дни  Николай Витанов, Харков, обграден, съветската войска, високомерен, 100 дни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР