По повод държавното посещение на китайския председател Си Дзинпин във

...
По повод държавното посещение на китайския председател Си Дзинпин във
Коментари Харесай

Поредицата „Класически цитати от Си Дзинпин“ беше излъчена във Франция

По мотив държавното посещаване на китайския ръководител Си Дзинпин във Франция, от 2 май по някои от главните френски медии като Daily Motion стартира излъчването на видео поредицата „ Класически цитати от Си Дзинпин “, продуцирана от Китайската медийна група.

Програмата се концентрира върху тематики като зеленото развиване, екологичната цивилизация, върховенството на закона, общия разцвет и отбраната на културното завещание. Видео поредицата показва китайската просвета, китайските намеци и китайската мъдрост от интернационална позиция, отваряйки прозорец за френския народ да разбере главните хрумвания по отношение на ръководството на китайския ръководител. „ Класически цитати от Си Дзинпин “ демонстрира на света културния генезис и дълбоката мъдрост на китайската рационализация и неповторимия сексапил на Китай в новата епоха.

Видео поредицата „ Класически цитати от Си Дзинпин “ ще се излъчва на френски платформи като DailyMotion, френската медийна група Entreprendre и други. Програмата също ще бъде излъчена и в близо 100 съществени медии в Европа и останалия свят. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37384Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед23820Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед57309„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед30473Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед33621Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132445Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91626Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84727Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР