ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача

...
ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача
Коментари Харесай

Програма и мерки за сигурност за мача на Лудогорец с Левски

ПФК Лудогорец уведомява почитателите, които ще гледат онлайн мача от XXXIV кръг на Първа лига против Левски в събота от 18,00 ч. че същия ден „ Лудогорец Арена “ отваря порти в 16,00 ч. Куп изненади чакат последователите, които ще участват на срещата, като кулминационната точка е награждаването на тима за седмата поредна купа. Лудогорец припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работи и касата на улица " Васил Левски " от 12,00 ч.

Шоуто в събота стартира в 16,50 ч. с осъществяване на надарени деца от Разград, взели участие в музикални реалити формати - невероятната Жаклин Таракчи, както и Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев. Първата част на шоуто ще продължи с зрелище на танцова школа „ Хорце “ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от главно учебно заведение „ Васил Левски “ пък ще вършат флашмоб на тематика " Бъди благополучен ".

Веднага след мача футболисти, треньори и шефове ще получат златните медали и купата, след което ще зарадват почитателите с шампионски тур на стадиона. Следва концерт на рапъра " 100 кила " и Маги Джанаварова. В 21,00 ч. почитателите на стадиона и гостите на Разград ще станат очевидци на грандиозна заря в чест на седмата поредна купа.

В деня на мача ПФК Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона допустимо по-рано, с цел да се избегне скупчване по пропускателните пунктове и входовете. Умоляваме присъстващите да съблюдават напътствията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на " Лудогорец Арена " става чрез турникети по входовете.

На " Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия и рискови предмети. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР