ПФК Ботев информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу ЦСКА-София

...
ПФК Ботев информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу ЦСКА-София
Коментари Харесай

Билети за Ботев Пд - ЦСКА-София ще се продават и в деня на мача

ПФК Ботев осведоми последователите, които ще посетят дуела против ЦСКА-София от 7 кръг в шампионата за организацията, обвързвана със срещата. В деня на мача (01.09) билети ще бъдат продавани в клубния фен-магазин от 13:00ч. до 16:00ч. След това пропуските ще се продават единствено на касата на комплекса.

Талоните за почитателите на гостуващия отбор ще бъдат продавани на контролно-пропускателния пункт на " Футболен комплекс Ботев 1912 ", намиращ се директно преди входа на гостуващия бранш. На входа на оборудването ще се изисква проявление на персонална карта. Лица без документ за идентичност няма да бъдат допускани.

Начален час на мача - 18:45.

Входовете на " Футболен комплекс Ботев 1912 " ще бъдат отворени в 16:15 ч.

Билети в деня на мача ще се продават. Продажбата в клубния фен-магазин ще завърши в петък в 18:00 ч.

Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по " Коматевско шосе ", до момента в който последователите на ЦСКА-София ще се придвижват към комплекса по ул. " Захаридово ". Ул. " Воден " ще бъде затворена за придвижване.

Отново, взаимно с органите на реда е проведен непоколебим пропускателен режим на входа на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Продължава засиленото видеонаблюдение на входовете и в границите на комплекса. Благодарение на това, лицата съпричастни към хвърлянето на факли към терена, имат наложени наказания и няма да бъдат допускани до спортни мероприятия.

Предвид щателните инспекции, уредниците приканват феновете да идват по-рано на стадиона и да следват напътствията на органите на реда.

Основните условия, касаещи организацията на реда и достъпа до комплекса, са:

- Влизането на малолетни лица става единствено с компаньон и попълнена декларация, която може да бъде открита на входовете на комплекса, както и изтеглена от интернет. Един възрастен може да бъде компаньон на най-много трима малолетни.
- На територията на стадиона няма да бъде допускано: Влизането на лица в нетрезво положение или използвали наркотични субстанции, внасянето на рискови за здравето предмети, внасянето на бутилки с вода и всевъзможни течности, като на входовете ще бъдат готови пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.
- Знамена, плакати и транспаранти, на които са изобразени текстове, изображения, абревиатури и знаци, подтикващи към ненавист и принуждение, съдържащи обидни квалификации или олицетворяващи идеологии, оповестени за незаконни
- Паленето и поддържането на огън
- Хвърлянето на предмети
- Носенето на маски и дейности за изцяло прикриване на лицето или на части от него, което затруднява разпознаването.
- Носенето на оръжие и предмети, които могат да се употребяват като оръжие, муниции, спрейове със предпазен газ, с корозивни или с оцветяващи вещества; сигнални ракети, взривни устройства, пиротехнически произведения и други общоопасни средства, обособени техни съставки; наркотични и други упойващи вещества; както и други субстанции и предмети, които могат да бъдат рискови за живота и здравето на околните
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР