Певци от няколко държави ще участват във Видеофестивал живот -

...
Певци от няколко държави ще участват във Видеофестивал живот -
Коментари Харесай

Украинска звезда пее на Римския стадион

Певци от няколко страни ще вземат участие във „ Видеофестивал живот - 2019 ", който стартира тази вечер от 19 часа на Римския стадион. Специален посетител е украинският участник в Евровизия Яков Смирнов. В продължение на три часа пловдивчани ще могат да се любуват и танцуват под ритмите на италианска и британска музика, изпълнена в разнородни стилове - фолк, поп музика, джаз, рап и други. Публиката ще чуе доста авторски песни, изпълнени от самите основатели, както и кавър версии на одобрени шлагери.

В концерта вземат участие актьори от Италия, Украйна, Лесото и Обединените арабски емирства, а атрактивните водещи на концерта са от Виктория Моро от Норвегия и Агир Манас от Латвия. Участниците са спечелили в един от най-големите вокални състезания на Италия - Videofestival Live. От 22 години той открива нови и нови гении и им дава опция да развиват дарбите си.

Част от изпълнителите са от италианското музикално издателство и лейбъла РА74мuzik international. Те се занимават с популяризирането на авторска музика по целия свят. В концерта са включени и самостоятелни артисти, които ще бъдат показани от Euro indie Muzik Chat. Те транслират музика допълнително от 60 страни и 100 радиостанции по целия свят. Ще чуем и неповторимата Ноеми ди Стефано.

Световноизвестният италиански композитор Александро Порчело ще покаже своята вълшебна инструментална музика. Той е притежател на най-високата награда на Music Awards в Лос Анджелис. Най-малките участници в шоуто ще са 12- годишни братя близнаци от Сицилия Мирко и Валерио, които свирят на цигулки. Те ще изпълнят известни шлагери в собствен аранжимент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР