Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с

...
Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с
Коментари Харесай

Бившият на Тита ѝ нанесъл жесток побой

Певицата Тита и ММА боецът Недко Николов се разделиха с всеизвестен скандал и побой.

Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която до неотдавна е ходела с гипс, твърди в. „ Уикенд ”. Не е ясно по какъв начин се е стигнало до огромния скандал и каква е била повода, само че двойката не е дружно от към месец. Христина Христова, както е същинското име на певицата, към този момент е свободна жена.

Татуираният мачо не се радва на сливенските прелести на русокоската. Недко е изтрил всичките си фотоси с някогашната си възлюбена в обществените мрежи. Тя също е премахнала множеството общи фрагменти, като е запазила няколко, последният от които е от април предходната година, когато двамата бяха дружно на отмора в Египет. Тита и Недко към този момент не се следват в обществените мрежи, което също е явен посочил, че са се разделили.

Слуховете за края на връзката им се носят от няколко месеца, само че досега двамата изрично отричаха да не са дружно. Феновете на русата певица сигурно ще останат удовлетворени от развоя на събитията, защото те изрично не харесват Недко през цялото време на връзката им. Склонността му към експанзия и неналичието на кариерна вероятност не се нравели и на родителите на поп певицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР