Певицата Силви Вартан приключва кариерата си, започнала през 1961 г.

...
Певицата Силви Вартан приключва кариерата си, започнала през 1961 г.
Коментари Харесай

Легендарната Силви Вартан слиза от сцената

Певицата Силви Вартан завършва кариерата си, почнала през 1961 година Тя е избрала да напусне сцената тази година. Известната изпълнителка разгласи, че последните ѝ три концерта ще се проведат през месец ноември.

Френската певица, родена и живяла в България, заяви: " Да, взех решение. От няколко години го отсрочвам. Винаги съм правила всичко със пристрастеност, без да преброявам, просто от предпочитание и без да си задавам прекомерно доста въпроси. Защото надълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват ", казва Вартан. 

" Вероятно това се дължи на неочакваното ми овакантяване на България на 7-годишна възраст. Изведнъж пораснах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам по какъв начин баба ми и дядо ми, които обожавах, да тичат след влака. Това е рана, която в никакъв случай няма да зарасне. След това, с помощта на кариерата ми на певица, пътувах доста, бях водена от любознанието, от младостта си, желаех да отида на всички места. Непрекъснато се питах: " Какво следва? Какъв е идващият план? Всичко се случи със скоростта на светлината, а също така, бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прелестен и който също беше артист. Споделих цялата тази полуда с него и откривахме всичко дружно. Беше полуда ", споделя още певицата за напускането на България и любовта с иконата на френския рокендрол Джони Холидей.

Американският артист Тони Скоти, брачен партньор на Силви Вартан от 1984 година, сподели пред " Paris Match " за решението на брачната половинка си да се сбогува със сцената: " Природата сама те кара да схванеш, че би трябвало да забавиш темпото ". " Това е решение, което узряваше в продължение на месеци. През август Силви ще навърши 80 години. Тогава ще извърши най-известните си песни за финален път, с цел да благодари на почитателите, които я са с нея вече 60 години. След концертите в Париж през ноември тя няма други проекти ", добави той.

Певицата заяви, че е изготвила и наследството си. " Оставих брачна половинка ми да ръководи всичко. Тъй като имаме идентични хрумвания по въпроса, аз му се поверявам ", сподели още звездата. Сред евентуалните бенефициенти на имуществото ѝ са двете ѝ деца  Давид Холидей, роден през 1966 година от първия ѝ брак с Джони Холидей, и Дарина, осиновена през 1997 година в България от певицата и настоящия ѝ брачен партньор.

В изявлението си Силви Вартан споделя и за автомобилните произшествия, които е претърпяла през 1968 и 1970 година При първата тя губи най-хубавата си другарка. При втория инцидент е дружно с Джони Холидей.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР