Певицата Прея не може да си намери място след това,

...
Певицата Прея не може да си намери място след това,
Коментари Харесай

Прея: Изгониха ме защото съм дебела!


Певицата Прея не може да си откри място по-късно, което й аргументи bTV. Истината е, че тъмнокожата изпълнителка с необикновен глас бе заменена от Жаклин Таракчи, която завоюва последния сезон на „ Гласът на България “.

Чаровницата съумя да измести Прея от „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” от раз.

 



Безработната певица означи, че няма нищо срещу момичето и добавя, че тя пее в действителност добре и е страхотна.

„ Заслужи си успеха и й искам доста триумфи отсега нататък. Но това, което направиха с мен, не беше почтено. Знам за какво е – тъй като даже и отслабнала, отново им се виждам дебела на някои и избраха по-младото и хубаво личице и телце “, изревала Прея пред приятелките си.

Голяма част от феновете дефинираха това като чиста проба дискриминация и не пропущат да отбележат, че медията е минала всевъзможни граници, освен това за следващ път.

 

„ Същото направиха и с Владо Карамазов и Ваня Джаферович в „ Сървайвър “. Махнаха Владо, който е в пъти по-добрия водещ, с цел да сложат бездарния Джаферович. Но какво нещо са връзките или парите... “, разясняват гневни фенове.

Прея въпреки всичко е щастлива, че има участия, от които може да си докарва относително порядъчен приход. Несъмнено обаче неналичието на хонорар от bTV ще се усети фрапантно, изключително при тази инфлация.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР